2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فک نکنم خوشش بیاد

من تجربه اینو داشتم نامزد بودم تو ی گروه بودم ی پسر ازگروه اومد پی وی بخدا فقط ی سوال پرسید یادمم نمیاد درباره چی بود ولی ی سوال عادی بود خیلیم پسر باادبی بود منم خاستم جوابش بدم نامزدم سررسید.

همین حرف دوست تو همش گفتم بخدا اصلا نمیشناسمش اومده پی ی سوال بپرسه اصلا باهاش حرف نزدم ولی نامزدم قبول نمیکرد حقم داشت اخرشم عنگه خیانت بهم زد

خدایاشکرت  
شوهرش حتما ی روز میفهمه اینو مطمئن باشه و اون روز بخاطر ی پسر ۱۷ ساله هم آبروش میره هم شوهرش طلاقش م ...

اره واقعا آخرش همین میشه آخه بدبختی اینجاس ب پسره هم نگفته ک ازدواج گرده

چقد بد حالا چی فراموش کرده؟

خیلی بد بود

خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت چون گناهی نکرده بودم اما مجازات شدم ی مدت باهام سرد شد دیگه نذاشت درس بخونم ترک تحصیل کردم نابودشدم

ولی چون خیلی دوسم داشت ازم دل نکند بعد منو بخشید و فراموشش کرد

ولی قبول نکرد خیانت نبوده😔

خدایاشکرت  
اره واقعا آخرش همین میشه آخه بدبختی اینجاس ب پسره هم نگفته ک ازدواج گرده

من جای تو باشم میرم ب پسره میگم تهدیدش هم میکنم ک اگه یبار دیگ پیام بده میری ب شوهرش میگی اینطور ک معلومه این خانوم دست بردار نیس

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
وای چه ضربه بدی خوردی 😔 

اره بخدا من معدلم بیست بود عاشق مدرسه و رفیقامم بودم ولی بخاطر ی اشتباه نکرده ازشون جداشدم و روحیم داغون شد و فقط حصرتش موند رو دلم.

توام ب دوستت بگو از عواقبش بترس

خدایاشکرت