2777
2789
جدی؟ 😰

زیاد بزنی فقط ترش میشه مزه کن الان خورشتتو ببین طعم رب اناری ک زدی چطوره میپسندی یانه ولی بیشتراز ی قاشق اصلا نزن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟ 😰

ی دره ازاب مرعتو بریز تو ی طرف رب اناربزن ببین چحورمیشه بزاربجوشه اگ خوشایند بود طعمش بریز داخل قابلمه مرعت .. وگرنه برو پودر لیمو یاالو خورشتی بخر

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بله جنگلی مال شمال عالیه ‌.. رب انار صنعتی خیلی بدمیکنه مرغشو

صنعتی هم اتفاقا خریدم خیلی خوب بود 

رب انار سمیه خیلی خوشمزه بود  شیشه اشو هنوز نگه داشتم یوقت لازم شد از روش بخرم

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

صنعتی هم اتفاقا خریدم خیلی خوب بود  رب انار سمیه خیلی خوشمزه بود  شیشه اشو هنوز نگه داشتم ...

سیمه خوبه برا فسنجان ؟؟ پس امتحان میکنم مرسی گلم

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

اره خدایی ازش راضی بودم باهاش هم ماهی و هم دلمه درست کردم هنوز ک هنوزه تعریف غذامو میکنن

اره خدایی ازش راضی بودم باهاش هم ماهی و هم دلمه درست کردم هنوز ک هنوزه تعریف غذامو میکنن

لابدد دستپختتون محشره چون شرط اول مهارت آشپزه 👌

وای یبار برام رب انار سوخته اوردن یکی گف زیاده ی شیشه اورد منم اولین بار فسنجان درست کردم حروم شد غذام خدایی دلم سوخت اونهمه مواد رب انار گند زد ب غذام هیچجوره طعمش درست نشد بعدش دیگه اسفاده نکردم دادم ب ی بنده خدایی ببره خودم ازشمال ی شیشه بزرگ خریدم

لابدد دستپختتون محشره چون شرط اول مهارت آشپزه 👌

قربونت اگ باحوصله درست کنم اره عالی میشه  اگ ن فقط بگم ی چی درست کنم  بره افتضاح میکنم😂😂😂

وای یبار برام رب انار سوخته اوردن یکی گف زیاده ی شیشه اورد منم اولین بار فسنجان درست کردم حروم شد غذ ...

ماهم ی بار رب انار خریدیم از بیرون گفتن دست سازه انقدر بدبود بوسرکه ش آدمو گیج میکرد . اره مال شمال خوبه جدا

قربونت اگ باحوصله درست کنم اره عالی میشه  اگ ن فقط بگم ی چی درست کنم  بره افتضاح میکنم😂😂 ...

خدا نکنه عزیزم ... انشالله همیشه حال و حوصله داشته باشی  پرازعشق باشی

ماهم ی بار رب انار خریدیم از بیرون گفتن دست سازه انقدر بدبود بوسرکه ش آدمو گیج میکرد . اره مال شمال ...

مگه سرکه میریزن توش🤔🤔