2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عربی کوفتیییی

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
کلاس دوازدهم  البته من نرفتنم به خاطر کنکور چون اگه برم الکی وقتم گرفته میشه  در ک ...

ببین برای کسی که تو ایران میخواد بمونه اگه شرط معدل نشه اره اتفاقی نمیوفته 

﮼کاش‌جای‌تو‌بودم

هعیییییییی برادر پدربزرگ مادر بزرگم سواد نداشت خوب بدش ی روز داشت گوسفند هاشو میبرد چرا توی راه دعا می‌کرد اینم با سواد بشه آقا این گوسفند هارو برد چرا همون جا خوابش برد وقتی بیدار شد گفت ی نفر اومده مثل ی امامی بوده توی خوابم بهم گفته که پاشو پاشو توام دیگه سواد داری اول هیچکس باور نمی‌کرد تا وقتی که شروع کرد ب نوشتن همه دهنشون وا مونده بود😐🍃

منم اول باور نمی‌کردم بدش ایمان آوردم 

ی فکت هست که میگه.: کسایی ک اسمشون امیره لا.شین حتی توی سریال ها از جمله خسوف 🗿🤝🏼
ببین برای کسی که تو ایران میخواد بمونه اگه شرط معدل نشه اره اتفاقی نمیوفته 

شرط معدل نیست 

فقط آزمون های نهایی تاثیر دارن معلم هر نمره ایی در مستمر یا نوبت اول بده در انتخاب رشته دانشگاهی و کنکور هیچ تاثیری نداره. (فقط آزمون های نهایی که از استان طرح میشه) تاثیر داره

من قول میدم شرط معدل هم نمیشه .  از سال ۸۰ گفتن قراره کنکور حذف بشه اما تا الان ....   پس مطمئن باش شرط معدل نمیشه

Amir
شرط معدل نیست  فقط آزمون های نهایی تاثیر دارن معلم هر نمره ایی در مستمر یا نوبت اول بده در ...

دوستانی که قصد موندن تو ایران دارید بسم الله استارت بزنید. 🤣

دوستانی که قصد موندن تو ایران دارید بسم الله استارت بزنید. 🤣

خارج هم زیاد نگاه معدلت نمیکنه 

من سال ۹۸ قرار بود برم کانادا معدل کلاس نهمم بیست شده بود

اما به خاطر مشکلات سیاسی ایران با کانادا دیپورت شدم ... 

بیشتر رو زبانت کار کن (آیلتس ۶یا ۵) حتماً داشته باشی ...

چون تافل رو زیاد قبول ندارن

Amir