2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 78 پست
خیلی بی حالم و ترشح زیاد داشتم و کمی دلم دردمیکنه

منم مثل شما۱۰روزه عقب انداختم با بی بی منفی

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرفتین آزمایش بدین؟دفه اولتونه اقدام کردین؟

نه هشت ماهه اقدامم.هنوز نرفتم ازمایش صبح دوباره میخوام بی بی بزارم ولی فک نکنم مثبت شه چون هیچ علایمی ندارم.سینه هامم اصلا درد نداره

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
نه هشت ماهه اقدامم.هنوز نرفتم ازمایش صبح دوباره میخوام بی بی بزارم ولی فک نکنم مثبت شه چون هیچ علایم ...

منم سینه درد ندارم درصورتی که همیشه قبل پریودم سینه درد داشتم و برام عجیبه که ندارم

منم همینطور...نمیدونم چرا دستو دلم نمیره برم  آزمایش...میترسم از منفی بودن الان ۱۳ روز شده

ینی نرفتین هنوز!؟!چون گفته بودین میرم..من ان شاءالله امروز میرم برام دعاکنین..

ممنون عزیزم منم دوروزمونده بی بی زدم منفی بود ولی بازامیدوارم بخاطرهمین میخام ببینم با بی بی چک منفی میشه بارداربود

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
ممنون عزیزم منم دوروزمونده بی بی زدم منفی بود ولی بازامیدوارم بخاطرهمین میخام ببینم با بی بی چک منفی ...

من امروز صبح آزمایش دادم بعد۱۴روز ولی منفی بود،بنظرم بیبی چک درسته