2777
2789
عنوان

تو اتوبوسم 😜💘💝

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طمع نیست هدفمندو کمالگرا بودنه آدما اینطوری نباشن به اهدافشون که میرسن بعد یه مدت تکراری میشه باید دنبال چیزایی برن که آرزو دارن و بعدش دوباره اهداف جدید

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
من  واقعا ک تمومی نداره وشب ورووووز هم توفکرم همش همین الانم داشتم بهش فکرمیکردم وازخودم خسته ش ...

تلاشم کن انسان هر چی رو ک از ته دل بخواد بهش میرسه این یه قانونه

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
رشته ت چيه ؟ كدوم دانشگاهي؟ خوابگاه ميموني ؟ ايشالا كه به هر چي ارزو داري برسي 

رشتم روانشناسی بالینی

دانشگاه تهران

آره میرم خوابگاه

مرسی عزیزدلم ایشالا تو هم به چی ک دوست داری برسی😘😍

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
خود دانشگاه تهران میخونی؟😍چ رشته ای؟

آره عزیزم 

روانشناسی بالینی

خواهرم مث توعه.الان میره ترکیه تنهایی ۲۵ سالشه  هدف بعدیش آلمانه

😍خوشبهال خواهرت  کاش یه دوستی مثل خواهرت داشتم حس میکنم خیلی تنهام

عه چقدر منی هدف منم اینکه برم تهران بعدم خارج از ایران

چه خوب ایشالا زود بیای تهران  😍😍البته تهرانو دوست ندارم من فقط بدرد پیشرفت میخوره اینجا  میتونم ب دور از خانواده آشنا فامیل تمرکزمونرو بزاریم رو زبان خوندن

چه خوب ایشالا زود بیای تهران  😍😍البته تهرانو دوست ندارم من فقط بدرد پیشرفت میخوره اینجا   ...

من همه خانواده ام تهرانن ولی بخاطر بعضی مشکلات پدرم آمد شیراز

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

آلمان که بدرد نمیخوره حداقل برو آمریکا

آلمان خیلی خوبه شرایطش  برای رفتن به آمریکا یه سرمایه هنگفت میخواد ک من ندارم😁