2777
2789
عنوان

خوش حالم😍😍😍♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
فدای مهربونی و وابستگیت عزیزممم💜💜🥺

نشی ک❤😍

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عالی

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄
حالتو خریدارم..😍

قربون شما.

ایشالا همیشه خوشحال باشی

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
اوهوممم  خدانکنه نفس  بمونین واس هم انشاالله ♥️♥️

مرسی جانم ایشالا شمام همیشع لبخند رو لبات باشه و دوستای با معرفت و خوبی رو تو زندگیت داشته باشی . و اگر نداری واردشون کنی تو زندگیت♥️♥️🥺🥺♥️

مرسی جانم ایشالا شمام همیشع لبخند رو لبات باشه و دوستای با معرفت و خوبی رو تو زندگیت داشته باشی . و ...

فدات عشقم همچنین♥️♥️ 

دارم منم اینجا یکیووو دارم دیگه با دردام دیووونش کردم 

@آهویدشتم  ‍  خیلی بامعرفت و خانومه 

ببین مری مهربون  شدمااا اگه چیزی می‌خوای الان بگو‌‌‌‌وو تو یه ساعت دوجا تگت کردم 😛😂♥️

قربونت برمم عزیزم♥️♥️♥️♥️🥺😘😘چقدر مهربونی آخه شما والا منم خیلی غم ووغصه دارمممم با وجود نرفتن ...

انشالله همیشه خوشحال باشی🤕🥺💔

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه