2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه بگو 

مشکلم کی حل میشه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
الان میخای حس اونی ک دوسش داری رو بفهمی؟ اسم خودت و اون اقا رو بگو تا بهت بگم

میشه علت خلق کردن من تو این دنیا رو بگین چرا باید این همه بدبختی داشته باشم چرا خدا عادلانه همه چی رو تقسیم نکرد

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
بگو چی میشه تروخدا به اون چیزی که میخام میرسم ؟ زندگیم رنگ ارامشو میبینه ؟ اتفاق بدی نمیفته

زنرگیت خیلی خوبه این مصعب هم علاقه داره بهت حرف ازدواجم داره باهات میزنع ولی پشتشو کرده بهت . حواست باشه 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
زود باش اسم بگو تا یه فااال بلدم برات بگیرم بدو میخام سحری درست کنم 

اسمم لیلاست .واسه منم بگیر عزیزم 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
الان میخای حس اونی ک دوسش داری رو بفهمی؟ اسم خودت و اون اقا رو بگو تا بهت بگم

تورو خدا ب منم بگو ، خیلی سردرگمم

دوسم داره؟؟؟

لطفا

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
زنرگیت خیلی خوبه این مصعب هم علاقه داره بهت حرف ازدواجم داره باهات میزنع ولی پشتشو کرده بهت . حواست ...

تروخدا واسه منم بگو... شوهرم دوسم داره‌؟ازش بچه دار بشم بنظرت؟ جنسیت بچه اولم چیه و کی بدنیا میاد؟