2789

تاپیک‌اخرم❤

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
فقط اینو بگم ک ب دلم افتاده خیلی خوشبخت میشی انشالله

ممنون عزیزم❤❤❤

فقط ی سوال،خیللی خیللی ذهنم درگیره،نمیدونم با دوستم در مورد پیشنهاد ازدواج برا داداشم صحبت کنم یا نه،واقعااا موندم😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط اینو بگم ک ب دلم افتاده خیلی خوشبخت میشی انشالله

عزیزم لطفا بگو کار بابام درست میشه؟ ب چیزی ک میخواییم میرسیم؟ اگه آره کی؟ کلا برای من چی حس میکنید؟🥺

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
شاید مهاجرتتون یکم طول بکشه،ولی ب نظرم کاری ک مد نظرتون هس را ب احتنال زیاد اینجا ادامه میدین

عزیزم 

میشه بگی اینی که قراره بیاد دیدنم ازدواجمون سرمیگیره ؟ 

یکی از فامیلامون منو بهش معرفی کرده 

ودوستم خواهد داشت؟؟

یکی  تو اون مدت چندتا حرف بهم گفته نمیدونم داشت واقعیتو میگفت یا قصد دیگه ای داشته  آدم ...

هر حرفی رو ادم نباید ب دلش بگیره،ادما حرفای کوچیکو خیلی بزرگش میکنن،شاید حرفی ک گفته حقیقت داشته باشه ولی نیازی ب ناراحتی شما نیس،ک بخاطر یه حرف انقد خودتونو نابود کنین

بخدا دنیا دو روزه معلوم نیس فردا هستیم یا ن،قدر زندگیتونو بدونین،کنار خونواده از زندگیتون لذت ببرین

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نمیدونم با اونی ک عاشقی ازدواج میکنی یا ن ولی با کسی ک محصله و فلا درس میخونه ازدواج میکنی

ممیشه بگی جواب پیامش بدم یا نه 

و صادقانه بگو حس ت راجب کنکور امسالم چیه وچه رشته ای پذیرفته میشم خواهشا وقت کردی جواب بده

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
ممنون عزیزم❤❤❤ فقط ی سوال،خیللی خیللی ذهنم درگیره،نمیدونم با دوستم در مورد پیشنهاد ازدواج برا داداش ...

اگه دختر خوبی هست چرا ک ن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
مرسی❤❤❤❤

میدونی  اصلا دلم نمیخواد تو این سن وسال

از ضعفم سو استفاده شده باشه

دوست ندارم قبول کنم که دنبال بازی دادن من بوده

چون من بهش اعتماد کردم

کمک گرفتم ازش

من ادم معتقد ومتعهدی هستم

ولی .....

از اینکه دنبال سرگرمی بوده باشه با من

از خودم بدم میاد خیلی