2789
ب نظرم یه ادمی خوشحالی هستی از نظر ظاهری و مشکلاتی زیاد داری،ولی از خیلیا قایم میکنی ک نفهمن،دوس ندا ...

نه مشکلی ندارم ک بخوام از کسی قایم کنم،عادیم،ریاضیمم خوب بود 

بنظرت داداشم قبول میشه،؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=235802088]متاهلین؟[/QUOTEبله خیلی برام مهمه لطفا بگووووو

شما خیلی همسرتونو ازار میدین با اخلاقایی ک دارین،خیلی سردین نسبت بهش،قدر زندگیتونو بدونین

روزای خوبتون بعد یکو نیم‌سال تا دوسال میاد،در هرچیزی عجله نکنین،خیلی ادم بی صبری هستین

هرچیزی ب موقع اتفاق میفته،ورود یه نفر ب زندگیتون حالا اونو نمیتونم بگم،خیلی زندگیتونو تغییر میده

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
شما خیلی همسرتونو ازار میدین با اخلاقایی ک دارین،خیلی سردین نسبت بهش،قدر زندگیتونو بدونین روزای خوب ...

ممنونم همش درست بود

ولی یک نفرو  چرا نمیتونین بگین؟؟

ولی جواب سوالمو ندادین

دلم میخواد بدونم اونی که تو ذهنمه دربارم چه فکری داره

توروخدا اگه به ذهنت چیزی میاد بگو

عزیزم من چند ماهه ،از شوهرم جدا شدم،واین مدت پیام میده هرچند وقت بازم به نظرت پیام میده

چرا اصرار داری ک پیام بده،اگه اون خوب بود تو رو هیچوقت تا مرز طلاق نمیکشوند،دیگه فراموشش کن

چون اونم طی چند ماه اینده ک زندگی دیگه تشکیل بده فراموشت میکنه

ممنونم همش درست بود ولی یک نفرو  چرا نمیتونین بگین؟؟ ولی جواب سوالمو ندادین دلم میخواد بد ...

فقط میتونم بگم بچسب ب زندگیت ک بعدا پشیمون نشی

ممنون🌹 بنظرت کی ازدواج میکنم و همسرآیندم چطوریه ظاهری و اخلاقی

یه ادم قد بلنده،اخلاقش خوبه ولی زیادی بهتون گیر میده ک بعدا با زبونی ک تو داری خیلی اخلاقشو تغییر میدی

فقط میتونم بگم بچسب ب زندگیت ک بعدا پشیمون نشی

ورود یه نفر منظورتون همونه که تو ذهنمه درسته؟؟

اگه حس ششمی هستین که تا اینجا البته همه رو درست گفتین

پس حس کردین چی به چیه

فقط دلم میخواد بدونم منو چی فرض کردن ایشون  

همین..

ورود یه نفر منظورتون همونه که تو ذهنمه درسته؟؟ اگه حس ششمی هستین که تا اینجا البته همه رو درست گ ...

من نگفتم ک حتما اون طرف باشع منظورم،شاید بچه باشه یا یه کس دیگه

اون ادم براش مهم نیس دل شما،اون دنبال اینکه با یکی باشه ک خوشبخت بشه ولی اون خوشبختیشو پیش شما نمیبینه