2789
مامانم بم میگ فلان کارو بکن فلان کارو بکن گفتم پاهام درد میکنه نمیتونم رو پاهام وایسم هر چی قسم میخو ...

آخی 🙁

خوب گلم درکت میکنم ، مامانا گاهی وقتا یکارایی میکنن که آدم ناراحت میشه ولی دلگیر نشو ، سعی کن حالت خوب کنی 💞♥️

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا? منممم

چی بگم یکی از عزیزانم یه حرفی بهم زد اگه حقیقت داشت کمتر ناراحت میشدم اما از این دلم درد میگیره خودشم میدونه اینجوری نیست... اما اون حرف ها رو زد مدام این جمله تو ذهنم میاد ادم ها حرف هایی که تو عصبانیت میزنن حرف دلشونه

امروز سر کارم مدام به حرف هاش فکر میکردم و از شدت سردرد مسکن خوردم در این هفته مدام دارم مسکن میخورم این حرف اون باعث شده نتونم مسکن رو قطع کنم

با اینکه ازم معذرت خواهی کرد و دلجویی کرد اما دلم باهاش صاف نمیشه حرف هاش مثل پتک مدام به سرم میخوره و با خودم میگم واقعا چرا این حرف ها رو زد!

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
چی بگم یکی از عزیزانم یه حرفی بهم زد اگه حقیقت داشت کمتر ناراحت میشدم اما از این دلم درد میگیره خودش ...

پوووووف چد بگم خواهرم...زیاد بهش فکرنکن..

منم بخدا دیع مامانم بم میگ ببریم بستریت کنیم گفتم باشه ببرید.. عه😑زندگی نی ک

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
توام ناراحتی ؟بنظرت چیکار کنیم یکی از دوستای مامانم اینجوری بود الان ۴۲ سالشه میترسم مثل اون بشم&nbs ...

ناراحت نیستم حرف های اطرافیا خیلی اذیتم میکنه همش رو مخن بهم میگن چراقبول نمیکنی  اخریه فرد بد نسیبت میشه ولی من میگم همچی دست خداست حتما یه چیزی صلاح میدونه که قسمت نمیشه عمه مامانمم همین جور بود کلی خواستگارخوب داشت رد کرده الان مونده تنهازندگی میکنه انشاالله یه فردخوب نسیبت بشه عزیزم شماچندسالته

آخی 🙁 خوب گلم درکت میکنم ، مامانا گاهی وقتا یکارایی میکنن که آدم ناراحت میشه ولی دلگیر نشو ، سعی ک ...

خب اخه حس میکنم باور نمیکنه نمیتونم وایسم رو پاهام..😐💔بخدا همینجور ک دراز کشیدمم داره فلج میشه میگ بیا بریم دکتر فق ب حرف..

خب اخه حس میکنم باور نمیکنه نمیتونم وایسم رو پاهام..😐💔بخدا همینجور ک دراز کشیدمم داره فلج میشه میگ ...

خب گلم برو دکتر‌ باهاش

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
ناراحت نیستم حرف های اطرافیا خیلی اذیتم میکنه همش رو مخن بهم میگن چراقبول نمیکنی  اخریه فرد بد ...

من ۲۰ ام ولی همه دخترامون تو این سن ازدواج میکنن 

بااینکه شاغلم و دانشجو موفق اما خیلی سر این ناراحتم جدیدا یه خواستگار خوب داشتم که واسطه معرفی کرده بود اولش خیلی پیگیر بود الان ازش خبری نیس کلا همه خواستگاریام اینجوری بوده

خب گلم برو دکتر‌ باهاش

ولش کن😂ازین ناراحتم ک ی جوری گف انگار خودم خودمو مریض کردم...میگ تو همه جات درد میکنه

حالا امروز خیلی جدی گف بستریت کنیم  ی چن وقت سرم بت بزنن خوب شی منم گفتم باشه:/

بدرک مهم نی

ولش کن😂ازین ناراحتم ک ی جوری گف انگار خودم خودمو مریض کردم...میگ تو همه جات درد میکنه حالا امروز خ ...

😂🥲مامانا همینن 

نگران نباش بزرگتر شی بهتر میشه اوضاع🤧💖

پوووووف چد بگم خواهرم...زیاد بهش فکرنکن.. منم بخدا دیع مامانم بم میگ ببریم بستریت کنیم گفتم باشه بب ...

دنیا گرده 

چندین سال پیش پدرم سر یه درس من رو با یکی مقایسه کرد که اصلا از لحاظ سطحی هم سطح هم نبودیم اون درسش ضعیف بود... یادمه جوری من رو مقایسه کرد و حرفی زد که منظورش بود تو خنگی و اون تو این درس از تو مطمئنم بالاتر گرفته در صورتی که اصلا نمره اشو نمیدونست و...

سال بعد ترم آخر برای انتخاب رشته اون تو درس هاش تک گرفت و همون درس رو هم تک گرفته بود... و... بعدش پدرم بهم افرین و تشویق... اما خنده ام گرفت از اون روزی که بهم اون حرف رو زد و من رو با اون مقایسه کرد

چقدر سر اون حرفش حالم بد شد اما نشون دادم اشتباه فکر میکرد...

بهش ثابت میکنم اون حرف های که رو بهم زد...

منتظر اون روزی هستم تو روش وایسم بهش بگم یادته اون روز اون حرف ها رو بهم زدی، باعث شد من به این جا برسم، لذت ببر از جایگاهی که هستم

درسته اون روز حرف هات باعث شد دلم بشکنه اما قوی ترم کرد

درسته سر اون حرف هات حالم بد شد، از شدت عصبانیت و ناراحتی اسپری الکل محکم فشار دادم و...

عزیزم این روز ها میگذره، یادت باشه تو این دنیا برای  خودت ارزش قائل شو و فقط برای خودت مهم باش

خودتو دوست داشته باش و کسی که تو رو باور نداره و نمیخواد قبولت کنه رهاش کنه و خودتو براش اثبات نکن 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من ۲۰ ام ولی همه دخترامون تو این سن ازدواج میکنن  بااینکه شاغلم و دانشجو موفق اما خیلی سر این ...

من۲۶سالمه اشکال نداره شایدبه ظاهرافرادی خوبی باشن شایدخدا چیزی دیده که قسمت نشده ادم چه میدونه من من۳تادخترهمسن فامیل خودم هستن۲تا بچه هم دارن  ولی من هیچی که هیچی 

دنیا گرده  چندین سال پیش پدرم سر یه درس من رو با یکی مقایسه کرد که اصلا از لحاظ سطحی هم سطح هم ...

همین امروز سردانشگاه رفتنمم باهاشون بحث کردم😂

اره یادت باشه ابنا قوی تر و محکم ترت میکنه..

ان شااالله موفق باشی عزیزم❤

اوم

همین امروز سردانشگاه رفتنمم باهاشون بحث کردم😂 اره یادت باشه ابنا قوی تر و محکم ترت میکنه.. ان شاا ...

ممنون جانم

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم❤