شوهرم و دوستاش جزئی ترین مسائل رابطه جنسیشونو واسه هم تعریف میکنن حتی وقتی حتی وقتی زناشونم باشن،بعضی وقتا خودم از حرفاشون خجالت میکشم،مثلا دیشب دوست شوهرم گف زنم پریوده
آخه فقط این نیس،خیلی حرفای بدتری هم میزنن،در صورتی ک خودش رو پوشش خیلی حساسه
بهش رک بگو ک غربیام مسائل زناییشون رو خصوصی میدونن شماها ب اسم آزادی تو هرچی محرمانه زن و شوهری تر زدین بگو تو ک انقد راحتی منو پیش اونا نبر برای خودت میگم
همه حرفاتو با یه نیشخند بزن و عصبیم نشو فکرکنه چخبره
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
خدایا یلحظه فک کردم شوهرم چنین کاری بکنه .. رحم کن خدا این دیگه چ مدلشه
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚