2777
2789
عنوان

پسوریازیس

803 بازدید | 26 پست

جایی یا دکتری میشناسین که پسوریازیس درمان کنه من خیلی اذیتم دیگه از این بیماری خسته شدم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

سلام اگر راهکار درمانی با طب سنتی بخواید تو نت بزنید درمان پسوریازیس با حکیم خیراندیش

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اگر راهکار درمانی با طب سنتی بخواید تو نت بزنید درمان پسوریازیس با حکیم خیراندیش

ممنون به فکر خودم رسید برم زالو درمانی ولی اینم میزنم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
در چه حدی هست من هم پانزده ساله دارم با نخوردن گرمی و ادویه خیلی بهتر شدم

من از بچگی سر زانوهام بود ولی الان بغل بینیمو ارنجمم زده

مرگ بر پسوریازیس✊ لنتی فک کنم درمان نداره پسرخالم همه جور دکتری رف  جواب نداد

ای بابا😢😢واقعا مرگ بهش من حسرت یبار دامن پوشیدن از بچگی به دلمه همیشه خودمو از شوهرم قایم میکنم تا حالا منو تو روشنایی لخت ندیده هیچوقت

میشه بپرسم علایمش چجوریه؟

پوست فلس مانند میشه و خارش‌ آدمو واقعا اذیت میکنه

من از بچگی سر زانوهام بود ولی الان بغل بینیمو ارنجمم زده

من پشت سرم

یک ساله زیر بغل هم زده 

فکر کن نه میشه اصلاح کرد نه مام و چیزهای ضد تعریق زد

حتی اسپری وحشتناک میسوزه

تنها راهش هم نخوردن گرمی

من تو عید اجیل و موز خوردم بدتر شدم

ای بابا😢😢واقعا مرگ بهش من حسرت یبار دامن پوشیدن از بچگی به دلمه همیشه خودمو از شوهرم قایم میکنم تا ...

الهی

خداگنه زود زود خوب بشی

نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.میشه یه ایت الکرسی برا اینکه بچم زنده بمونه و سالم باشه برام بخونی