2777
2789
عنوان

شله زرد + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 108 پست
بچم مریضه نتونستم خوب استراحت کنم. اشتهام هم خییییلی کم شده. به زور افطار می خورم. طاعاتتون قبول ...

چه بد  اشتهای کم باعث دردسره   آدم اصلا نیرو نداره تکون بخوره

ممنون عزیزدلم ♥️

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
این پست رو من چندین بار دیدم تو تاپیک ها میزارید هدفتون چیه؟

واقعا؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتاپخش کردی؟ چندکیلو برنج؟ واقعا عالی شده رنگ وآبش قبول باشه التماس دعا

نمیدونم چندتا پخت  از اول تا آخر فقط آب ریختم قشنگ بپزه  سه لیوان برنج بود  مرسی عزیزدلم 😍

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
واقعا؟

بله

بنظرم پول ی بسته اینترنت ماهانه حداقل پول ی کیلو برنج میشه که از قبل عید تاحالا تو دلش نمونه

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
منم از پستت حس بد گرفتم  چرا عذاب وجدان میدی ب دیگران بخاطر ی عکس   ما مادرایی که بچ ...

وقتی از پستم حس بد گرفتی مجبور نیستی ریپلای کنی من مخاطبم استارتره،بعدم اگه طرف درک و فهم داشته باشه میفهمه که شوخی کردم،منم نه دلم لرزیده نه منتی به کسی گذاشتم و نه این حرفهایی که گفتین

جدی😳😳😳

بله عزیزم 

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
قبول باشه  میشه بگید چند کیلو برنج بود و چندتا ظرف شد؟  از رو عکس متوجه اندازه ظرفش نمیش ...

سه لیوان برنج استفاده کردم   حدود سی تا ظرف یه نفره شد عزیزم

وقتی از پستم حس بد گرفتی مجبور نیستی ریپلای کنی من مخاطبم استارتره،بعدم اگه طرف درک و فهم داشته باشه ...

اگه شوخی بوده و بنده اشتباه متوجه شدم  ازتون عذر میخام 🌹🌹🌹🌹

غالب جو سایت اینطوره ک اگه یکی از کاربرا بهر دلیلی حالش خوب باشه و بخاد اینجا ب اشتراک بذاره  ی عده با تمام قدرت سعی در تخریب اون حال خوب میکنن    من ب این دلیل ریپلای کردم 

انشالله خدا دست هممون بگیره

قربونت عزیزدلم   از خدا واسه ات بهترین هارو میخوام ❤️

سه لیوان برنج استفاده کردم   حدود سی تا ظرف یه نفره شد عزیزم

ممنون عزیزم من هر سال سه کیلو برنج درست میکردم ۱۰۰ تا ظرف تکدنفره میدادم مسجد بقیه هم ظرف یه کیلویی به خانواده حدود ۱۰-۱۵ تا 

امسال میخوام کمتر درست کنم ده تا بدم همسایه و ۱۰-۱۵ تا خانواده نمیدونم چند کیلو برنج درست کنم یه کیلو یا دو کیلو🙄هرچی تو نت میزنم چیزی پیدا نمیکنم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...