2777
2789
عنوان

شله زرد + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 108 پست
کاش اینجاهم نذری برنج بیارن، یه مدته برنج نداشتم،،، افطار ک میشه دلم برنج خورش میخاد🥲

الهی عزیزم ان شاء الله میارن 😘

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسیار عالی قبول باشه

عباداتتون هم قبول درگاه خدا باشه انشالله

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
کاش اینجاهم نذری برنج بیارن، یه مدته برنج نداشتم،،، افطار ک میشه دلم برنج خورش میخاد🥲

واقعا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

خب بخر برنج گلم درست کن بخور.پس سحری چی میخوری من فقط برنج میتونم بخورم دیگه هیچی اشتهام نمیکشه

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

خب یه ظرف بفرست برام 

آدرس بدم؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
التماس دعا واسه دخترم دعا کنید خواهش میکنم 

خدا ان شاالله همه ی مشکلات رو حل کنه ❤️ 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
ممنون گلم

عزیزم میزان برنج و گلاب و شکر وهمه چیش رو بگو طرز تهیه اشم بگو جان خودت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
اسی من روزه م الان دیدم هوس کردن،گناش گردن تو    

مگه روزه نمیگیری ک گرسنه ها رو درک کنی؟ فلسفه روزه مگه این نیس؟

مگه گرسنه ها تو خفا گرسنگی میکشن؟ همه ادما جلوشون میخورن

پس بر نفست غلبه کن گناهیی گردن کسی ننداز

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
دلم خاص🥲🥲🥲

منم دلم خواست 😂 فکر کنم این وقت روز نباید تاپیک میزدم  روزه ایم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))