2777
2789
عنوان

حس ششم ❌🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 276 پست
رنگ لباست صورتی یا قرمز یا سفید و زرد حتی شده ی تیکش ... اره میگیری وسایلت ن اگه بیادم غروب 

ی زره صورتی داره 

مرسی

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کی باردار میشم؟

جنسیتش چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اول اینکه ماه تولدم چیه؟ شوهرم دوسم داره و عاشقمه؟ بعم خیانت نمیکنه؟

ماه تولدت اردیبهشت یا مهر و مرداد 

دوستت داره ن خیانت نمیکنه

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

ماه تولدمو میگی؟😁

فصل هم قبوله 

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

ماه تولدمو هم میگی؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
حست به کنکور امسالم؟ خصوصیاتمو ب‌گو لطفا در مورد ازدواجم و نحوه ازدواجمم بگو خواهشا منتظر جوابت ه ...

سفید پوست یا گندمی هستی ؟لاغری ؟کنکورت خیلی خوب میشه

سفید پوست یا گندمی هستی ؟لاغری ؟کنکورت خیلی خوب میشه

آره سفیدم

لاغر نه ،معمولیم و توپر

ماه تولدمو بگو لطفا

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
نیمه دوم سال 

آره 😍

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
خب عزیزم در مورد رشته و دانشگاهم بگو 😭

اون رشته ای که مد نظرته ن ی رشته خوب دیگه قبول میشی

میتونی هر چی راجب محمد رضا حس میکنی بگی تو هر زمینه ای فرقی نداره 

یکمی مغروره ...سخت کوش و حساس