2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم متوجه نشدم با کدوم پریود دفع شد ،برا من کوچیک بود ، کمتر از یک سانت 

انشالله منم دفع شده چون خیلی عذاب کشیدم

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
دکتر من میگه بر ندار یه دکتر دیگه میگه بردار

اون دکتر پولکی بود حرف مفت میزد.بعدها فهمیدم چون جواب سوالمو نمیداد میفرستاد واسه همکارای دیگه ش نون بخورن.منم متوجه شدم الکیه

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
یادم نمیاد .یه دکتر گفت بردار اگه برنداری مانع بارداریه .منم برنداشتم اقدام کردم وباردارشدم

خدا رو شکر ، منم یه دکتر فقط گفت اقدام کن ولی اگه باردار بشی  ریسک سقط هست ، ولی بقیه گفتن اول بردار بعد اقدام کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
انشالله منم دفع شده چون خیلی عذاب کشیدم

انشاالله، یچیزی میگم ولی نمی‌دونم ربطی داره یا نه ، شک دارم خودم ، یه مدت عفونت شدید داشتم ، چهار شب پشت سرهم عنبرنسارا دود کردم ، نمی‌دونم اون عنبر نسارا کار رو درست کرد یا نه ، هرچند بعد از عنبرنسارا تکرر ادرار گرفتم و مجبور شدم باز قرص بخورم تا تکرر ادرارم برطرف بشه ، ولی بعد از چندماه که رفتم سونو دیگه اثری از پولیپ نبود ، دکتر گفت با پریودی دفع شده ، دیگه نمی‌دونم تاثیر عنبرنسارا بوده یا نه ، برا همین نمیتونم قطعی بهتون توصیه کنم ، 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞