2789
اگه بی حسی از کمر باشی،هیچ دردی نداره اما معمولا اونا که بیهوشی رو انتخاب میکنن درد زیاد دارن

پمپ درد بهترین انتخاب برای افراد بیهوش شده است

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبیعی به دنیا بیاردردسرش کمتره😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

درد طبیعی خیلی بیشتره که😣😣😣😣

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها کسی راجب به پمپ درد چیزی میدونه ؟ بلافاصله بعد عمل برات میزارن؟ قبل عمل باید درخواست بدی که میخوای؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
نه چون هنوز بی حسی نمیفهمی مال منو ۳ بار اومدن فشاد دادن 

شما با بیحسی بودی بعدش کمر درد و گردن درد نگرفتی؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
چرا فشار میدن حالا 

دقیق نمیدونم ولی فکرکنم برای اینکه اگه لخته ای چیزی هست کامل تخلیه بشه

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
دردش خیلی زیاد بود؟

پمپ درد چه جوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟

پمپ درد چه جوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟

منم دقیق نمیدونم مثل شیاف عمل میکنه هروقت درد داشتی یه دکمه داره اونو میزنی بهت تزریق میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔