2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 181 پست
ولی میدونی جدای از قضیه حس شیشم و اینا اگه گفته دوست داره و بعدش هیچ اقدامی نکرده ینی کشک بوده حرفش ...

برام مهم نیست چون میدونم به ازدواج ختم نمیشه فقط دوست داشتم بدونم واقعادوستم داره یانه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیز میشه اینم جواب بدی زمان ازدواجم کی هست واینکه خوشبخت میشم

حس میکنم بهاره..اگه با صلاح دید خونوادت ازدواج کنی اره

واقعا نمیدونم اینایی که حس میکنم درستن یانه ولی یهویی میوفته به دلم ایشالا که درستن چون بد نیستن😂❤

بهاره سال دیگه؟؟ بیشترچیزایی که گفتی درسته گلم

حس میکنم یا امسال یا سال دیگه..و حس میکنم ازدواجت سنتی نیس قبلش آشنا میشی با خودش..نه اینکه دوست شیا..مثلا تو یه جایی مث محل کار یا محیط دانشگاه یه چی تو این مایه ها

حس میکنم یا امسال یا سال دیگه..و حس میکنم ازدواجت سنتی نیس قبلش آشنا میشی با خودش..نه اینکه دوست شیا ...

عزیزم ب نظرت برمیگرده کی برمیگرده و اینکه بهم میرسیم و دوستم داره ؟

قاضی:چراکشتیش⁦👨🏻‍⚖️⁩   من:سیب زمینیامو خورد 🥔🥲                                    قاضی:آزادی😑⁦⁦⚔️⁩
آره اما مغروری یکم 😁

عزیزم ب نظرت برمیگرده کی برمیگرده و اینکه بهم میرسیم و دوستم داره ؟

قاضی:چراکشتیش⁦👨🏻‍⚖️⁩   من:سیب زمینیامو خورد 🥔🥲                                    قاضی:آزادی😑⁦⁦⚔️⁩