2777
2789
عنوان

کسی میدونه اینا پی پی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 33 پست
بنظرت مارمولکه؟ اخه اگه موش بود حتما میدیمش

اره ببین سوراخ چیزی هست ببندش با سیمان

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موش رو دیوار ک نیست اینا مارمولک  بقدل مشهدیا کلپسه🤣

موش روی سقف هم راه میره 😂

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

یه چسب موش بزارین 

شاید موش باشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

موش که بدتر مارمولکه از همه جا بالا پایین میره اگه زوم کرده احتمالا مال همین دوتا حیون هست 

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
موش روی سقف هم راه میره 😂

اونا فرق دارن موشای کوچولو رو زمینن

البته مارمولک بزرگ هم داریم همش بالای دیوارن نزدیک سقف نمیدونم چطور بکشمشون😩

گفتم لونشونو ببند