2821
2789
ازدواج کردین ؟

نه

فقطم تو لوازم پذیرایی این مشکلو دارم و خیلی مسخرس

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
خودشم میگه استرسی میشم اینطوری میشه خیلی ناراحتم چرا تو جلسات آشنا یی نگفتن 

ای بابا این چیز مهمی نیست که 

کلی از مردم این مدلی هستن

من تو خاستگاری مامانم داشتم شربت تعارف میکردم کل لیوانا  داشت بهم میخورد!!

خخخخ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه درمان نداره فقط باید کنترل کنن که بیشتر نشه سردیجات استرس ناراحتی فشار عصبی شدتشو بیشتر میکنه اما ...

نمیدونم بحدا خیلی حال خانوده بهم ریخته . دختر خوبیه ولی بیشتر ازآینده میترسیم که بیشتر شه و نتونه کنترل کنهر

گاهی یک نوع تیک هست لرزش دست  لرزش بدن من لرزش بدن دارم یهو میلرزم امگار سرد شده درصورتی سر ...

خیلیم بدجوره

مهمون میاد خونمون اصلا نمیتونم پذیرایی اینا کنم

دو سه بارم سر این مسئله با فامیلای مزخرفم بحثم شده🤦‍♀️😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

شوهرمنم اینجوری پدرشوهرمم همینطور مسئله مهمی نیست واقعا

دکتر مغزواعصابم تو نامزدی رفنیم تاثیری نداش

البته ادامه ندادیم 

شوهرم بهم نگفت بعد نامزدی فهمبدم خیلی اهمیت ندادم خودشم براش مهم نیس

استرس ک داره بدتر میشه

شوهرمنم اینجوری پدرشوهرمم همینطور مسئله مهمی نیست واقعا دکتر مغزواعصابم تو نامزدی رفنیم تاثیری نداش ...

شاید ما داریم بزرگش میکنیم . ولی داداشم افسردگی گرفته

شاید ما داریم بزرگش میکنیم . ولی داداشم افسردگی گرفته

به داداشت بگین خوب فکراشو بکنه اگ الان جدا شه بهتره تا فردا پس فردا تو زندگی بخواد سرکوفت بزنه و تحقیر کنه دختره رو 

دختره ام اشتباه کرده نگفته 

شما درباره مشکلش مستقیم با خودش حرف نزنید خدایی استرس بدی بهش میدیدولی داداشت خوب فک کنه بحث یک عمره

برا داداشم مهمه . قرار عقد برا ۵شنبه شب دیروز که رفتن حلقه بخرن متوجه شده برادرم 

خیلی کار اشتباهی کرد نگفت یه نوع فریب 

اگه داداشت شک داره بگو بهم بزنه چون بعد اون دختر تا اخر عمرش باید حرف بشنوه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
خیلی کار اشتباهی کرد نگفت یه نوع فریب  اگه داداشت شک داره بگو بهم بزنه چون بعد اون دختر تا اخر ...

لعنتی همیشه کنار ما مینشست مامانش پذیرایی میکرد اصلا فکر نمیکردیم اصلا از قبل وسایل پذیرایی رو میز میچیدن