afsoon99 مدیر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 447 عنوان لرزش دست | مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 43 پست برا داداشم خواستگاری رفتیم قرار عقد رو هم گداشتیم تازه متوجه شدیم که لرزش دست داره عروس .تو جلسات هیچوقت پذیرایی نمیکرد 1401/01/17 | 04:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_سیاه عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 6862 ازدواج کردین ؟ نهفقطم تو لوازم پذیرایی این مشکلو دارم و خیلی مسخرس ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
لیواناکوشن60 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2069 خودشم میگه استرسی میشم اینطوری میشه خیلی ناراحتم چرا تو جلسات آشنا یی نگفتن ای بابا این چیز مهمی نیست که کلی از مردم این مدلی هستنمن تو خاستگاری مامانم داشتم شربت تعارف میکردم کل لیوانا داشت بهم میخورد!!خخخخ
afsoon99 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 447 نه درمان نداره فقط باید کنترل کنن که بیشتر نشه سردیجات استرس ناراحتی فشار عصبی شدتشو بیشتر میکنه اما ... نمیدونم بحدا خیلی حال خانوده بهم ریخته . دختر خوبیه ولی بیشتر ازآینده میترسیم که بیشتر شه و نتونه کنترل کنهر
زیتون_سیاه عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 6862 گاهی یک نوع تیک هست لرزش دست لرزش بدن من لرزش بدن دارم یهو میلرزم امگار سرد شده درصورتی سر ... خیلیم بدجورهمهمون میاد خونمون اصلا نمیتونم پذیرایی اینا کنمدو سه بارم سر این مسئله با فامیلای مزخرفم بحثم شده🤦♀️😂 ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
محدثه_قیاسی عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20615 شوهرمنم اینجوری پدرشوهرمم همینطور مسئله مهمی نیست واقعادکتر مغزواعصابم تو نامزدی رفنیم تاثیری نداشالبته ادامه ندادیم شوهرم بهم نگفت بعد نامزدی فهمبدم خیلی اهمیت ندادم خودشم براش مهم نیساسترس ک داره بدتر میشه
afsoon99 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 447 نه فقطم تو لوازم پذیرایی این مشکلو دارم و خیلی مسخرس احتمالا ماهیچه دستت ضعیفه یکم با ورزش تقویت کنی خوب میشی
afsoon99 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 447 شوهرمنم اینجوری پدرشوهرمم همینطور مسئله مهمی نیست واقعا دکتر مغزواعصابم تو نامزدی رفنیم تاثیری نداش ... شاید ما داریم بزرگش میکنیم . ولی داداشم افسردگی گرفته
محدثه_قیاسی عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20615 شاید ما داریم بزرگش میکنیم . ولی داداشم افسردگی گرفته به داداشت بگین خوب فکراشو بکنه اگ الان جدا شه بهتره تا فردا پس فردا تو زندگی بخواد سرکوفت بزنه و تحقیر کنه دختره رو دختره ام اشتباه کرده نگفته شما درباره مشکلش مستقیم با خودش حرف نزنید خدایی استرس بدی بهش میدیدولی داداشت خوب فک کنه بحث یک عمره
کارمن۷۶ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 2403 برا داداشم مهمه . قرار عقد برا ۵شنبه شب دیروز که رفتن حلقه بخرن متوجه شده برادرم خیلی کار اشتباهی کرد نگفت یه نوع فریب اگه داداشت شک داره بگو بهم بزنه چون بعد اون دختر تا اخر عمرش باید حرف بشنوه تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی) همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
afsoon99 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 447 خیلی کار اشتباهی کرد نگفت یه نوع فریب اگه داداشت شک داره بگو بهم بزنه چون بعد اون دختر تا اخر ... لعنتی همیشه کنار ما مینشست مامانش پذیرایی میکرد اصلا فکر نمیکردیم اصلا از قبل وسایل پذیرایی رو میز میچیدن
mahla137222 عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 2474 ضچکار کردین عقد کردین یا بهم زدین ؟ من امرز جلسه اول خواستگاری بهشون میخوام بگم لرزش دستمو
bahar127 عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 6 ضچکار کردین عقد کردین یا بهم زدین ؟ من امرز جلسه اول خواستگاری بهشون میخوام بگم لرزش دستمو چیکار کردین؟ گفتین ؟
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42023 اخرش چی شد عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم