2777
2789
عنوان

بدشانسی یا چیی؟

99 بازدید | 15 پست

هرسری میام یه حرکتی بزنم طبق برنامه پیش نمیره میخواستم باشگاه برم ک عید شد گفتن ن باز نیست الانم رمضون شد فکرنکنم باز باشه

اخه چه وضعشههه 

به کراشم نمیتونم اعتراف کنم هیچ یذره انگیزه هم نمیتونم بگیرم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی الهی😭💔چجوری تعتراف کنم نره؟

خوب اول اینکه به طرف مظلومانه اعتراف نکن قوی خودتو نشون بده با اقتدار بهش بگو 

بعدشم اگ که اومد بهت گفت نمیخوامت و اینا اصلا به التماس براش نیفت و غرورتو حفظ کن و خیلی منطقی خدافظی کن 

بعدشم اینکه کلا رفتارای متضاد حرفت نشون بده مثلا بهش گفتی بهش علاقه داری برعکسش وقتی دیدیش خودتو بی تفاوت نشون بده نگاش نکن خیلی محلش نذار

دیگه اینکه از احساساتت براش زیاد مایه نزار 

شبیه ی معمای حل نشده باش براش 

اگ دیدی دیر سین میزنه یا چی اعصابت خورد شد خودتو کنترل کن توهم به تلافی دیر سین بزن 

اصلا تو کلا دیر سین بزن بذار فکر کنه چرا اینطوری میکنی و ذهنش درگیر ضه 

با همه اینچیزایی ک نوشتم من خودم اگ برمیگشتم عقب اصلا اعتراف نمیکردم

خوب اول اینکه به طرف مظلومانه اعتراف نکن قوی خودتو نشون بده با اقتدار بهش بگو  بعدشم اگ که اوم ...

اینای که گفتی سخته ولی سعیمو میکنم بهتر از این بود ک تو دلت بمونه بعد پشیمون شی نبود؟

اینای که گفتی سخته ولی سعیمو میکنم بهتر از این بود ک تو دلت بمونه بعد پشیمون شی نبود؟

من این شکلی نبودم واس همین از دستش دادم من همه چی رو یهو ریختم وسط و طرف در رفت...اینا درساییه که یاد گرفتم ازش که برات نوشتم

نه کلا من اگه میدونستم اینجوری میشه حتی اگه از عشقش میمردم هم اعتراف نمیکردم ولی حالا که گفتم دارم جورشو میکشم