2777
2789
عنوان

معما👻پارت 🌱1

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست

اول بز رو طرف دیگه میبره

بعدش گرگ رو طرف دیگه میبره و بز رو برمی گردونه

بعدش سبزرو طرف دیگه میبره

خالی بر می گرده

اخر سر بز رو به طرف دیگه میبره

کاربر اقا هستم                                                               این مردها لایق احترامند.مردهایی که توجاهای شلوغ دستشون رو به بدنشون می چسبونن تا به خانوما برخورد نکنن.اونایی که تو تاکسی جمع تر میشینن تا خانوم کناری معذب نشه.اونایی که بجای زل زدن به خانوم ها زمین رو نگاه میکنن                                                                                                     

اول گوسفند را به طرف دیگه می‌بریم 😎

بعد گرگ را به طرف دیگه می‌بریم و گوسفند را برمی‌گردونیم سر جا اولش 😐.

بعد سبزه رو به طرف دیگه رود می‌بریم و میزاریم پیش گرگ😕

دست خالی برمیگردیم 

در آخر گوسفند رو به طرف دیگر می‌بریم🤣 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بز رو می‌بریم  بعد گرگ رو می‌بریم،  بز رو برمیگردونیم سبزه رو می‌بریم میذاریم کنار گ ...

افرین

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔

گوسفند را ببره اونور بعد گرگ را که برد گوسفند را برداره دوباره بیاره اینطرف رودخونه بعد سبزه را برداره ببره  بعدم بیاد گوسفند را ببره

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

سبزه.   بز.   گرگ 🌱🐐🐺

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
اول بز رو طرف دیگه میبره بعدش گرگ رو طرف دیگه میبره و بز رو برمی گردونه بعدش سبزرو طرف دیگه میبره ...

👍

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
اول گوسفند را به طرف دیگه می‌بریم  😎 بعد گرگ را به طرف دیگه می‌بریم و گوسفند را برمی‌گرد ...

👍