2777
2789
من دوسال پیش با لتروزول باردارشدم لک بینی داشتم دکترم شیاف نداد بهم گف اول باید قلب دیده بشه که اخرش ...

منم پارسال اینجور شد ولی امسال از اول بهم شیاف داد کلا دکترم به اونایی ک با دارو باردار میشن شیاف میده 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک حامله ای پس فردا صبح بی بی بزن فقط زود برو دکتر چون با دارو باردار شدی احتمالا بهت شیاف می ...

آره منم با دارو باردار شدم بهم شیاف داد لک بینی دلشتم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
جدی؟اولش لکه بینی داشتی یا بعدش

بعداینکه پریودم عقب افتاد تا۱۰روز مشکل نبود بعدش تک وتوک لک میدیدم رفتم سونو۵هفته ۵روزبود قلب نداشت

گفتن دوهفته دیگه دوباره برم ولی سر۹روز افتادم خونریزی

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

آره منم با دارو باردار شدم بهم شیاف داد لک بینی دلشتم

عزیزم بعد تشکیل قلبشم لک بینی داشتی؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
سونوهم دادین قبلش؟

نه عزیز سونو ندادم من راستش پولیپ رحم دارم بعضی دکترا گفتن درش بیار ولی این دکتر گفت نمیخواد عمل کنی رحمت دستکاری میشه و اینا دکترم گفت رحمت مشکلب نداره

نه عزیز سونو ندادم من راستش پولیپ رحم دارم بعضی دکترا گفتن درش بیار ولی این دکتر گفت نمیخواد عمل کنی ...

بچه ندارین؟بارداری اولتونه؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من بارداری اولم بیشترازیک سال دارومصرف کردم...اخرش با امپول وکلومیفن باردارشدم فولیکولم۱۷بود