eles مدیر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 عنوان لتروزول | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست سلام دوستان به نظرتون قرص لتروزول میتونه باعث تاخیر پریود بشه البته این ماه امپولم زدم 1401/01/17 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملودیاااا عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 من دوسال پیش با لتروزول باردارشدم لک بینی داشتم دکترم شیاف نداد بهم گف اول باید قلب دیده بشه که اخرش ... منم پارسال اینجور شد ولی امسال از اول بهم شیاف داد کلا دکترم به اونایی ک با دارو باردار میشن شیاف میده برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 ان شاءالله بحق این ماه عزیز مثبته من برات حمد میخونم ممنونم عزیزم یکساله اقدامم خداکنه هیچکدوم از ماها ناامید نشیم
_امmamane_mehraboon عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 انشالله ک حامله ای پس فردا صبح بی بی بزن فقط زود برو دکتر چون با دارو باردار شدی احتمالا بهت شیاف می ... آره منم با دارو باردار شدم بهم شیاف داد لک بینی دلشتم سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11402 جدی؟اولش لکه بینی داشتی یا بعدش بعداینکه پریودم عقب افتاد تا۱۰روز مشکل نبود بعدش تک وتوک لک میدیدم رفتم سونو۵هفته ۵روزبود قلب نداشتگفتن دوهفته دیگه دوباره برم ولی سر۹روز افتادم خونریزی من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
ملودیاااا عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 آره منم با دارو باردار شدم بهم شیاف داد لک بینی دلشتم عزیزم بعد تشکیل قلبشم لک بینی داشتی؟؟ برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 سونوهم دادین قبلش؟ نه عزیز سونو ندادم من راستش پولیپ رحم دارم بعضی دکترا گفتن درش بیار ولی این دکتر گفت نمیخواد عمل کنی رحمت دستکاری میشه و اینا دکترم گفت رحمت مشکلب نداره
_امmamane_mehraboon عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 ممنونم عزیزم یکساله اقدامم خداکنه هیچکدوم از ماها ناامید نشیم ان شاءالله عزیزم ناامیدی از شیطونه ان شاءالله مثبت بود منو تگ کن سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11402 نه عزیز سونو ندادم من راستش پولیپ رحم دارم بعضی دکترا گفتن درش بیار ولی این دکتر گفت نمیخواد عمل کنی ... بچه ندارین؟بارداری اولتونه؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 آره منم با دارو باردار شدم بهم شیاف داد لک بینی دلشتم شما با لتروزول باردار سدی
_امmamane_mehraboon عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 عزیزم بعد تشکیل قلبشم لک بینی داشتی؟؟ نهقبلش بود شیاف داد دیگه نداشتم سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
ملودیاااا عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 1044 نه قبلش بود شیاف داد دیگه نداشتم خدا نینیتونو حفظ کنه برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11402 من بارداری اولم بیشترازیک سال دارومصرف کردم...اخرش با امپول وکلومیفن باردارشدم فولیکولم۱۷بود من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 ان شاءالله عزیزم ناامیدی از شیطونه ان شاءالله مثبت بود منو تگ کن انشالله حتما
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 من بارداری اولم بیشترازیک سال دارومصرف کردم...اخرش با امپول وکلومیفن باردارشدم فولیکولم۱۷بود همین امپول ازاد سازی زدی شما