2777
2789
عنوان

دغدغه من🙂💔

215 بازدید | 27 پست

سلام

دبیرستانی هستم دو تا از همکلاسیام هستن خیلی اذیت میکنن فکرمو درگیر کردن نه میتونم درس بخونم نه استراحت کنم روحیه ام داغون شده

یه اخلاقی هم دارن اگه نظرت برخلافشون باشه مسخره و تحقیرت میکنن😓

امروز داشتیم از مدرسه میومدیم خونه(راهمون باهاشون یکیه متاسفانه) برگشتن گفتن هی بریم بیرونو فلان من چند بار از قبل بهشون گفته بودم دوست ندارم بیام بیرون زیاد اهل بیرون رفتن نیستمو اینا مسخره ام کردن

و مثلا شاگرد اول شدم امسال برگشتن گفتن چقد خرخونی انتظار دارن اصلا درس نخونیم یکیشون خودش مدام درس میخونه ولی برمیگرده دروغ میگه بهمون(مادرش گفته بود قبلا مطمئنم که میخونه)

منم بعضی وقتا که پرسیدن ازم بخاطر اینکه مسخره و تحقیر نکنن مجبور شدم دروغ بگم😓

یه بار تولد یکیشون بود رفته بودم (مجبور شدم در واقع) بعد قشنگ مشخص بود منو با یکی دیگه از دوستامو تحقیر کردن البته اونو بیشتر خیلی رفتارشون بد بود💔

امروز به پدر مادرا توهین کردن خیلی حرفای بدی هم میزنن من دفعه قبل هی میگفتن بیا بریم بیرون دست از سرم برنمیداشتن گفتم مامانم اجازه نمیده بیام هر وقت منو میبینن(از شانس بدم باهاشون همکلاسی هستم هر روز میبینمشون) میگه خانواده ها زر میزنن نیاز نیس همه چیو بهشون بگیم ربطی نداره به اونا😕

امروز هم مجبورم کردن بریم بیرون تا یه جایی منو بردن بعدش گفتم دیگه میخوام برگردم مامانم اطلاع نداره برگشت گفت خیلی سَسی و اینا😶

به مادرم هم امروز گفتم کلی ناراحتی کردم(زیاده روی کردم😬)مادرم عصبی شد سرم داد کشید

بعد چند ساعت گفت چون شاگرد اول شدی بهت حسودی میکنن بهشون توجه نکن🙂ولی نمیتونم واقعا اعصابم خورد میشه💔

بعد یکیشون همیشه سوالای درسیشو ازم میپرسه یه بار هم جواب ندم طلبکار میشه چند بار هم قبلا باهام دعوا کرده

کاش یه راهی داشتم میتونستم دیگه نبینمشون موقع غیرحضوری خوب بود ولی الان حضوری شده همیشه میبینمشون

تقریبا چند سالی میشه این مشکل وجود داره ولی زیاد نمیشناختمشون امسال که باهاشون همکلاسی شدم بیشتر به عمق فاجعه پی بردم

ببخشید طولانی شد

ممنون که خوندین🙃💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلاس چندمی؟

منم راهنمایی یه مشکل اینجوری ولییی خیلییییی کمتر از ینا داشتم اما اذیت میشدم ولی وقتی مسخرم میکردن تو دلم نفس عمیق میکشیدم میگفتم بخشیدمشون و اصلا ذهنمو درگیر نمیکردم 

خوب تو چرا الان انقدر ساده باهاشون رفتار میکنی وقتی اونا اینجوری میگن فحش کششون کن و بعد قهر

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
دختر گلم اول راهیی همین الان نه گقتن رو تمرین که،قاطع با اعتماد به نفس نه بگو‌و‌ دنبال دوست بهتر برا ...

تموم اعتماد بنفسم از بین رفته😿

خیلی بهشون جواب نه میدم اما انگار متوجه نمیشن💔

اول که باید جلوشون وایسی بعدم وقتی ازت میپرسه اینجور نباشه که جواب ندی به دروغ بگو واای منم اینو بلد نیسم مث خودشون بهانه تراشی کن یا بزن به شوخی و بحث رو منحرف کن در مورد بیرون رفتنم اگه مکان عمومیه و خانوادت اجازه میدن و خبر دارن برو در غیر این صورت محکم بگو نه ، مسخرتم کردن بگو اره شما خوبین که ولو هستین تو هم مسخرشون کن سعی کن حد و حدودتو با همون زبون شوخی یا مسخره کردنشون بهشون نشون بدی

منم همین مشکل را داشتم فقط به خاطر درس و حجابم که خیلی اذیت میشدم ولی خب فراموش میکردم به نظرم درسم برام مهمتر از آدم هایی که بقیه را تحقیر میکنند بود و امیدوارم برای شما هم همینطور باشه و بهشون اهمیت ندید

عزیزم وقتی میگن چرا از مامانت اجازه میگیری بگو من مثل شما بی پدر و مادر نیستم پدر و مادر دارم 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز