2777
2789
عنوان

لغو کاربری🤍🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 120 پست
عزیزم چقد حس خوبی داری🥺😍 چشمممم  به خاطر وجود بعضیاتون دیگه نمیتونم برم ازینجا حس خوبی به ...

اره معصومه من هر روز که میام نی نی سایت اول میام ببینم تو تاپیک زدی یانه 

وقتی اون روز اومدم دیدم لغو زدی فورا تاپیک زدم گفتم معصومه کجاست ولی یه حسی بهم میگفت برمیگردی🤗😍🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چقد حس خوبی داری🥺😍 چشمممم  به خاطر وجود بعضیاتون دیگه نمیتونم برم ازینجا حس خوبی به ...

خداروشکر

الان میتونم با خیال راحت کلم رو بگیرم و راحت دراز بکشم.🥸❤

هر کی هم ناراحتت کرد

، باهاش حرف زن

آدم با هر غریبه حرف نمیزنه ..

یا هم بده، ما خودمون حل میکنیم.

اینا رو تحویل بگیری، جو برمی‌داره تَ شون(چقدر نوشتن این کلمه سخت بود !) و به اون نظرات و اندیشمندانه شون میبالند!😌😒

خداروشکر الان میتونم با خیال راحت کلم رو بگیرم و راحت دراز بکشم.🥸❤ هر کی هم ناراحتت کرد ، باهاش ...

قربونت برم من اخه ک انقد خوبی تو

میدونی ی زمانی حرفای بقیه خیلیی مهم میشد برام

تا جایی ک دائم نشخوار فکری داشتم و به اون حرفها فکر میکردم

ولی مدتی هست که به بک درجه ای از عرفان رسیدم که واقعا نظرات بعضیا برام اهمیتی نداره 

واقعا خیلی ساده گذر میکنم

و من همیشه سعی میکنم مثلا پیامهای مثبت مثل پیامهای تو رو بارها بخونم و سرشار از انرژی مثبت بشم 

ولی از انرژی های منفی به راحتی عبور کنم

رفتنم به خاطر کسی نبود چون دیگه ادمای منفی اونقد برام مهم نیستن که به خاطرشون از دوستای خوبم بگذرم

خودم نیاز داشتم  چند روزی نباشم

ولی واقعا دلم تنگ شد و برگشتم

میدونی خیلی حس خوبیه ک ادم بدونه ی جایی ی نفری منتظرشه حتی مجازی🤍🌱😍

خداروشکر ک اینجام دوستان خوبی دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره معصومه من هر روز که میام نی نی سایت اول میام ببینم تو تاپیک زدی یانه  وقتی اون روز اومدم د ...

همیشه ازت حس خوبی میگیرم و هرچقد هم تشکر کنم واقعا کمه عزیزم ممنونم ازت به خاطر بودنت و اینکه ارزش قائل میشی برام🤩🤍🌱

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

قربونت برم من اخه ک انقد خوبی تو میدونی ی زمانی حرفای بقیه خیلیی مهم میشد برام تا جایی ک دائم نشخو ...

تو خودت عزیزی..❤

درکت میکنم..آدم گاهی میخواد فقط با خودش خلوت کنه..

بابت طرز فکرت خوشحالم..راه درستی رو در پیش گرفتی.

نباید مثل چشم زندگی کنیم و تک تک روزای زندگی مون بقدری باارزش هست که نیازی نیست برای کسی ثابت کنیم.

امیدوارم همیشه دلت اینطور روشن باشه..

و اینکه بدون همیشه کسی برای یه دل مهربون و زیبا هست که منتظر باشه. اینو هیچوقت فراموش نکن..

تو خودت یکی از اینا هستی 🤍🌱

چون همونقدر حس خوب به دیگران القا کردی، پس دور از انتظار نیست و

ما بابت این دل بزرگ و قشنگت ممنون هستیم..

بمونی واسمون خانوم 👭🤍💮

تو خودت عزیزی..❤ درکت میکنم..آدم گاهی میخواد فقط با خودش خلوت کنه.. بابت طرز فکرت خوشحالم..راه ...

ممنونم از لطف بی پایانت 

واقعا روزمو ساختی با انرژی بودم وقتی پیامتو خوندم الانم که این پیامت باعث میشه با حال خوبی بخوابم

واقعا مهربون بودن خیلی آسونه

ممنونم ازت😍😍😍🤍🤍🤍

معصومه برگشتی 🥺🥺🥺🥺🥺دلم برات تنگ شده بود بخدا سایت بدون تو معنی ندارن همیشه باید اول تاپیک های تو رو میدیم اصلا تو خیلی خوبی دختر دیگه هیچ موقع نرو کشتمت 😕😡😡

اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
معصومه برگشتی 🥺🥺🥺🥺🥺دلم برات تنگ شده بود بخدا سایت بدون تو معنی ندارن همیشه باید اول تاپیک های ت ...

😂😂😍😍 عاشقتم که چشم هیچ جا نمیرم به خاطر وجود نازنین شما

مهربونای من😍😍😍🌱🤍

فدات بشممممممممم

خدا نکنههه😍🤍🌱🤩