2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 55 پست
هفتاد هزار خودرو سواری قرار بود وارد بشه تشخیص مصلحت نظام رای منفی داده گردن مجلس انداختن  وار ...

کوگل ک صراحتن چیزی ننوشته 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب توضیح میدی ممنون

خواهش .

یک توصیه مجانی دیگه اگر واقعا ماشین انچنان لازم نیست یعنی میشه با اژانس گرفتن سر کرد پول اژانس بدین اما ماشین نگیرین 

ماشین جا پارک میخواد هزینه داره حتی اگر نو باشه و اگر خدای نکرده تصادف کنین هزینه خودتون ولش گیرم سالم بمونید هزینه اون ماشین کمر شکن ماشین بیمه میخواد 

ماشین خوبی داره اما ضرر های بیشتری داره شما بهترین نوع سرمایه گذاری دستتون طلا حداقل گرمی ۱۵۰۰ خواهد شد تا اخر سال همین الان ۱۳۰۰ !  پس هر موقع که اراده کنید میتونید ماشین بگیرید عجله نکنید .

من کسی رو مجبور به کاری نمیکنم فقط نظرمو میگم انسان اختیار کار خودشو داره ایشون اگر دلش بخواد میتونه ...

والا داری عملن بهش میگی ماشین نخر فلان نکن 

استاتر با حرف های نی نی سایتا کاری نکن 

معلوم نیست از چ مدرک و سنی دارن توصیه میکنن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
والا داری عملن بهش میگی ماشین نخر فلان نکن  استاتر با حرف های نی نی سایتا کاری نکن  معلو ...

من دارم توی تبادل نظر ، نظرمو میگم اینکه کسی عمل کنه یا نه به من مربوط نیس مطمعنا ایشون هم تحقیقات بیشتری میکنن اما شما برید صحبت های منو ببینید هر کجاش که غلط گفتم بگید تا درست کنم .