2777
2789
عنوان

پیام بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
🥲🥲💔باشه ممنونم زندگیم تباه شده از فکر و خیال

فقط یاعث میشه از زندگیت بیوفتی به خدا من تجربه دارم که میگم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده جون عزیزات پیام نده خونوادت ی چی میدونن ک مخالفن منم چن سال پیش جای الان تو بودم و با پافشاری و زور خودم راضیشون کردم و ب اون پیام دادم خودمو کوچیک کردم الان از ی هفته ۵ روزشو میجنگیم باهم خودتو با دست خودت بدبخت نکن مثل من درمونده میشی و نمیدونی چیکار کنی کاش من ب حرف خونوادم گوش کرده بودم حتی توی نامزدی و عقد

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
فقط یاعث میشه از زندگیت بیوفتی به خدا من تجربه دارم که میگم 

😔اره

همش میگعتم میگذره درست میشه ولی نمیشه

شبا همش سایه ش تو خابمه

صداش تو گوشمه،دست خودم نیست صبحا به اولین چیزی که فکر میکنم اونه و شبا با فکر اون میخابم

😑
🥲نمیپره بخدا چند ساله میگذره ،اصلا  نمیتونم

اون نتونستن بیچارت میکنه ک روزی صدبار خودتو لعنت کنی فردا بهت میگن خودت التماس کردی حالا خودت میدونی من شنیدم این حرفو ک میگم

😔اره همش میگعتم میگذره درست میشه ولی نمیشه شبا همش سایه ش تو خابمه صداش تو گوشمه،دست خودم نیست ص ...

اینا همش حسای نوجوانیه اگه بهش بالو پر ندی میگذره اما اگه بخوای همش به این مساله فکر گنی به هیچ جا نمیرسی 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
چه ربطی داره  خو وابسته نشن ولی باهم باشن و دوست داشته باشن همو

این وابسته شده عزیزم عمرا بتونه فقط دوست بمونه ضربه بدتری میخوره 

😔اره همش میگعتم میگذره درست میشه ولی نمیشه شبا همش سایه ش تو خابمه صداش تو گوشمه،دست خودم نیست ص ...

کاش الان من هنوز خونه بابام بودم داشتم از دوریش گریه میکردم ولی ب اینجا نرسیده بودم من آینده توام نکن تباه میشی بعدا ب حرفم میرسی بخدا من رسبدم ب حرف همه ب همه ام میگفتم این فرق داره باهمه

بیخیال بابا  من دو سال با طرف بودم دوسش داشتم بهش میگفتم برگرد فک میکرد وابستشم 😑😂

عزیزم من اونو نمیگم دختر گلمون  برگزده پیشش عاشق میشه و بدتر از قبل نمیدونم هرجور خودش میدونه من طبق تجربم خواستم کمکی کرده باشم بهش

کاش الان من هنوز خونه بابام بودم داشتم از دوریش گریه میکردم ولی ب اینجا نرسیده بودم من آینده توام نک ...

راس میگ

بهش میخوای پی ام بدی بده 

حتی اگرم برگشت اول از همه خودت مهمی ن اون اول خودتو بکش بالا دانشگاه خوب قبول شو که مستقل باشی اینجاس که همه به کتفتن😁