2777
2789
عنوان

عکس بذارم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 123 پست
چرا برای زیر سی باشه ایشون ۵۵ کیلو هست اگه یکهو وزنش  زیاد بشه پوستش ترک میخوره

معلومه پوستشون سفته 

فکر نکنم ترک بخوره 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیییی انقد اینجا بچه‌های کم سن بیبی فیس عکس می‌ذارن، دیدن عکس یه خانم چهل ساله یکم نادره

آره بابا اینجا همه جوونن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
این خندس؟ من خندیدنی دهنم مثل اسب آبی میشه🤣🤣🤣

دیگه مثلا خانمانه خندیدم 😂😂😂😂😊😊

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
این خندس؟ من خندیدنی دهنم مثل اسب آبی میشه🤣🤣🤣

دیگه مثلا خانمانه خندیدم 😂😂😂😂😊😊

آره بابا اینجا همه جوونن

شمام جوونی 

اونا بچه‌ان 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خیلی وزنت خوبه بنظرم چاق نشو صورتت خوبه  دیگه  چاقی هم پر از مشکلات هست چربی فشار خون احتم ...

کلا ارث چاقی نداریم  

اسی بزار عکستو ببینم لباتو ژل زدی چجوری شدی منم میخام بزنم ولی دو دلم بعضیا میگن خوب میشه بعضیا میگن ...

فقط باش که زود بردارم

اسی بزار عکستو ببینم لباتو ژل زدی چجوری شدی منم میخام بزنم ولی دو دلم بعضیا میگن خوب میشه بعضیا میگن ...

عزیزم من‌ تمام ادمای که دیدم طبیعی به اندازه زدن خیلی نازشدن ولی یکم زیادبشه اصلا جالب نیست 

ژل چ مارکی زدی هزینش چق شد؟ چق میمونه بعد جذب میشه؟

نمیدونم سه بار زدم این شد

انقدر دکتر تغذیه رفتم ....نشد که نشد

من خودم یپا دکترم

واسه افزایش وزن و همینطور کاهش باید اصولی پیش برید

حالا اون سیب زمینی شوخی بود ولی خیلی راه هست 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)