2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خونت شلوغههههه اسی ادم خسته میشه از نگاه کردنش

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چون گفتی نظر بدین من نظر واقعیمو میدم

اصلا تو سلیقه ی من این سبک چیدمان برای خونه ی زیر ۳۰۰ متر درست نیست هرچند که مت برای خونه ۵۰۰ متری هم نمیپسندم میبل و بوفه طلایی و  تاج دار و نفس گیر رنگ وسایل تیره دیوارها کاغذ دیواری و مجموعا رنگ های تیره و به ظاهر سلطنتی درصورتی که توی چیرمان اصولی سلطنتی مبل های قیمتی بدون تاج ظریف و زیبا هستن 

من اصلا نپسندیدم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
چون گفتی نظر بدین من نظر واقعیمو میدم اصلا تو سلیقه ی من این سبک چیدمان برای خونه ی زیر ۳۰۰ متر درس ...

ناراحت نشیا اسی منم نظرم همینه پول زیادی هم خرج کردی ولییی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم