2777
2789

خوش اومدی 

از امروز چیزایی میبینی که به عمر ندیدی 

پشم ریزونی با متد اروپایی در نی نی سایت 😂😂😂

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
اونقدام بیکار نیستم😅هیچ اسم دیگه ای جز اسم خودم و این به ذهنم نرسید

می‌دونم.شوخی کردم.اکثریت مون همینطوری بوده انتخاب اسم کاربریمون😂😂

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش اومدی  از امروز چیزایی میبینی که به عمر ندیدی  پشم ریزونی با متد اروپایی در نی نی سا ...

یه چیزایی شنیدم😂همون پست معروف که نشون میداد نی نی سایت از دارک وب و این سایتام مخوف تره

یه چیزایی شنیدم😂همون پست معروف که نشون میداد نی نی سایت از دارک وب و این سایتام مخوف تره

خیلی مخوفففف😂😂😂😂 یه ساعت میای انق تاپیک سم میبینی ک برگشتن ب زندگی عادی برات خیلی سخت میشه😂😂😂

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
من پرستاری میخونمممم و دقیقا برای همین الان مریضم🥲

یه سوال بپرسم؟؟

پرستاری واقن رشته خوبیه؟ همه خیلی ازش تعریف میکنن

یه سوال بپرسم؟؟ پرستاری واقن رشته خوبیه؟ همه خیلی ازش تعریف میکنن

ببین بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی

خوبی زیاد داره

مثلا اینکه برات همیشه شغل هست یا میتونی خیلی راحت اپلای کنی بری یه کشور دیگه و این سالا هم خیلی بهتر شده

قدیما پرستاری خر حمالی بود

الان یه سری وظایف خاص با توعه و بقیه ش گردن تو نیست

ولی خب بدی هم داره دیگه

به هر حال فشار و استرسش زیاده چون با جون آدما سر و کار داری

در کل به نظر من شغل خوبیه

من پرستاری میخونمممم و دقیقا برای همین الان مریضم🥲

وای خوش به حالت!!!😃😃😃😃

چرا؟ دوسش نداری؟

دانشگاه کجا قبول شدی دولتی یا ازاد؟

هدفت چی بود؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی خوبی زیاد داره مثلا اینکه برات همیشه شغل هست یا میتونی خیلی راح ...

چقد عالی😍😍

موفق باشی عزیزم💕

وای خوش به حالت!!!😃😃😃😃 چرا؟ دوسش نداری؟ دانشگاه کجا قبول شدی دولتی یا ازاد؟ هدفت چی بود؟

نه والا دوسش دارم

دانشگاه هم تهران قبول شدم

ولی من Hypochondriasis دارم (همون خود بیمارانگاری) راجع به هر بیماری ای که میخونم همه علائمشو میگیرم

واقعا حالم بده 😂💔

هدف که پزشکی بوده و‌ هست

این چهار سالو بخونم از ایران میرم پزشکی میخونم

نه والا دوسش دارم دانشگاه هم تهران قبول شدم ولی من Hypochondriasis دارم (همون خود بیمارانگاری) راج ...

به به موفق باشید 😍

وای 😬

به امید خدا انشالله که موفق باشید 🌹😁

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱