معمولا فیلم برام مهم نیست ولی حقیقت آخر سریال انگار کوبیده شد تو صورتم! نکنه هیچ وقت نفهمیم کسی عاشقمونه، یا نتونیم بگیم خیلی چیزا رو به خیلی کس ها، نکنه دیر بشه یهویی واسه همه چیز... پایان سریال منو گرفت....
امشب تا اونجا دیدم ک تو زندان ازش رابطه خواست خیلی یجوری شدم واقعیتش من مجردم اما تصور ی رابطه زوری ...
دقیقا
من نمیفهمم چرا انقدر واسه شیرزاد دلسوزی میکنن *البته هوز چند قسمت ندیدم* خیلی وحشی بازی در اورده
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
فقط من درعجبممممم 🤔😂رضا چرا دست خاتون و گرفت 🤣عجیبههه توی ایرانننن مجوز گرفتهه
زندهام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪجابہکنارِتو،اَرزدبہجَهانباغِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺