2777
2789
عنوان

سریال خاتون بی خوابم کرده! 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 49 پست
منم گریه کردم  ولی ب خودم دلداری دادم ک رضا تو ماشین به شیرزاد همه چیو میگ  هعی چقد تلخ ...

بازم آرومم نمیکنه، کاش حداقل نشون میداد که بهش گفته

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه میخوام ببینم این سریالو قشنگه؟؟ فقط ژانر عاشقانس یا یه چیزایی هم اضافه میکنه به اطلاعات تار ...

نبین من پشیمونم، بیشتر تاریخیه تا عاشقانه خیلی خشک و خشن و با پایانی که غم سنگینی میذاره رو دل بیننده

امشب تا اونجا دیدم ک تو زندان ازش رابطه خواست خیلی یجوری شدم واقعیتش من مجردم اما تصور ی رابطه زوری ...

اونجا ک بزور رابطع برقرار کرد تو زندان دیگ صحنه ای ک اومد جلو شیرزاد

بهم بگید براتون حمد بخونم
امشب تا اونجا دیدم ک تو زندان ازش رابطه خواست خیلی یجوری شدم واقعیتش من مجردم اما تصور ی رابطه زوری ...

دقیقا

من نمیفهمم چرا انقدر واسه شیرزاد دلسوزی میکنن *البته هوز چند قسمت ندیدم*  خیلی وحشی بازی در اورده

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

فقط من درعجبممممم 🤔😂رضا چرا دست خاتون و گرفت 🤣عجیبههه توی ایرانننن مجوز گرفتهه

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
2790
2778
2791
2779
2792