2777
2789
عنوان

ژل شستشو چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 31 پست
سلتم عزیزم ممنون از راهنماییت شما امتحان کردی؟پوستم خشک شده همش پوسته پوسته میشه میسوزه کلافه شدم💔

ببین بدترین پوست 

پوست چرب دهیدراته س 

تو باید ی روتین پوستی خوب استفاده کنی 

بنظرمن الان ک پوستت دهیدراته شده 

از شوینده پوست چرب استفاده نکن 

شوینده پوست معمولی بگیز 

مارک یونی خوبه 

فوم شستشو یونی برای پوست های مختلط ومعمولی 

فروشگاه های کوروش دارن 

ی ابرسان خوبم بگیر 

مثلا وچه 

بعدش مرطوب کننده بزن 

یا مدیلن یا سینره  

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بدترین پوست  پوست چرب دهیدراته س  تو باید ی روتین پوستی خوب استفاده کنی  بنظر ...

پوست چرا دهیدراته میشه؟

منم پوستم پوسته پوسته میشه یعنی دهیدراتست؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
پوست چرا دهیدراته میشه؟ منم پوستم پوسته پوسته میشه یعنی دهیدراتست؟

کم آب میشه 

بخاطر اینکه بهش رسیذگی نمیکنی 

کم اب میخوری 

صورتت درست نمیشوری 

ابرسان و ضدافتاب نمیزنیی

کم آب میشه  بخاطر اینکه بهش رسیذگی نمیکنی  کم اب میخوری  صورتت درست نمیشوری  ...

اتفاقا همه رو استفاده میکنم

ولی اب کم میخورم

ولی خدایی ژل شستشو و ابرسان همیشه استفاده میکنم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اتفاقا همه رو استفاده میکنم ولی اب کم میخورم ولی خدایی ژل شستشو و ابرسان همیشه استفاده میکنم

حتما مناسب پوستت نیست 

یا ب پوستت نمیسازن 

عوض کن محصولاتتو 

حتما مناسب پوستت نیست  یا ب پوستت نمیسازن  عوض کن محصولاتتو

نه فصل پاییز و زمستون اوضاعم اینه پارسالم این شکلی شد عوض کردم

برند خوب استفاده میکنم

ژل برند هونلی

ابرسان وُچه

ضدافتاب بایودرما

حتما مناسب پوستت نیست  یا ب پوستت نمیسازن  عوض کن محصولاتتو

خوندم امضات😘

سلتم عزیزم ممنون از راهنماییت شما امتحان کردی؟پوستم خشک شده همش پوسته پوسته میشه میسوزه کلافه شدم💔

سلام گلم

پوستت اگه چربه و جوش میزنه اما پوسته پوسته میشه بخاطر اینه که دهیدراته است 

یعنی کم آبه

باید حتمااا روزی ۸لیوان اب بخوری و درکنارش مدام ابرسان بزنی

ابرسان کلینیک خیلی عالیه اما متاسفانه قیمتش یمقدار بالاست(حدودا۵۰۰تومن)

سرم ابرسان نوتروژینا خوبه(۳۰۰تومنه)

و درکنارش از ژل شستشوی نوتروژینا هم استفاده کن اون مدل که حاوی سالیسیلیک اسیده

و مرطوب کننده هم باید استفاده کنی(شنیدم که سیمپل خوبه)

الهم عجل لولیک الفرج💚