2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 25 پست

بگو منو با مامانش اشتباه گرفتی گویا، بعدم مامانشو صدا بزن بگو آقا داداشت میگه بچه کثیف کاری کرده 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ جوری الان شرایطشو نداریم

تلاشتونو کنید به ی محله ی پایین تر قانع باش این شکلی خیلی اذیت میشی

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

اگه بچه نداری قبول نکن 

امان ازدست مرداای زورگو فکر میکنن زن کلفت ننه وابجیشونه .

الاهی بمیرم اگه من یکی این رفتارو با دخترم بکنه باور کن نمیزارم یه دقیقه زندگی کنه با طرف 

خواهر مادر اون احترام دارن دحتر مردم هز بیرون اومده چی داره

انجام نده  بگو تا همین الانشم بهت لطف کردم که قبول کردم پیش پدر و مادرت باشم و تو الان وظیفته ...

شوهرم از این مردهایی ک زود عصبانی میشه اگه عصبانی شد زمینو زمانو میکنه یکی،میترسم باهاش حرف بزنم

شوهرم از این مردهایی ک زود عصبانی میشه اگه عصبانی شد زمینو زمانو میکنه یکی،میترسم باهاش حرف بزنم

به جهنم عزیزم تو هم زمین و زمانو یکی کن 

این مشکلات مشکلاتی نیستن که دیگران بتونن واست حلش کنن خودت باید نشون بدی کلفت نیستی و ارزش داری 

یا هم که خب هر کاری میگه انجام بده اعتراص نکن اصن فک کن بی کس و کار بودی و اونا بهت لطف کردن که یه جای خواب دادن و الان با این کارا داری جبران لطف میکنی

کاش منم یه کم جرات شمارو داشتم

عزیزم فکرمیکنی شوهرمن خیلی خوبه باید بهت بگم که اشتباه میکنی شوهرمن اخلاقش ازاونی که توفکرمیکنی خیلی بدترولی خب اگه همچین حرفی بهم بزنه به هیچ عنوان کوتاه نمیام