2777
2789
عنوان

عمل کنم یا چه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 57 پست
من یکی از دوستام انجام داد دردشم تحمل کرد ولی باز دماغش برگشت به حالت اولیه گفت بی خودی تحمل کردم در ...

عاره میگن برگشت پذیره 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دماغت خدایی خوبه نیاز به عمل نداره از تمام رخم بزار

ملسی😍مشکلم کل رخشه تو عکس خیلی بزرگتر از واقعی میشه بهمین خاطر نذاشتم ولی نیم رخم همینجوری خوبه 

اره میگم که فقط یه قوز کوچیک داشت به پره هاشم دست نزده

میگم من سینوزیت دارم بعد چهار فصل الرژی دارم فک کنم عمل کنم بینیم کلا از فرم بیفته 😅

میگم من سینوزیت دارم بعد چهار فصل الرژی دارم فک کنم عمل کنم بینیم کلا از فرم بیفته 😅

منم قبل از عمل به فصل بهارو تابستون الرژی داشتم مدام آبریزش بینی داشتم و عطسه ولی خداروشکر بعد از عمل درست شد حتی الان وقتی سرما میخورمم آبریزش بینی ندارم

از نیم رخ انگار عمل کردی کمتر دماغی هست که اینجوری صافو بدون برامدگی باشه 

اره اتفاقا بقیه همینو میگن منم به خاطر همین دو دلم میگم به ریسکش نمی ارزه به خاطر فقط نوک بینیم فرم بینیم رو از حالت طبیعی خارج کنم ولی باز انگاریکی میگه عمل کن موندم 🙄

منم قبل از عمل به فصل بهارو تابستون الرژی داشتم مدام آبریزش بینی داشتم و عطسه ولی خداروشکر بعد از عم ...

چه خوب خوش به حالت من در حدی ام که اسپری نازال و دهانی استفاده میکنم دکتر رفتم گفته خوب نمیشی

چه خوب خوش به حالت من در حدی ام که اسپری نازال و دهانی استفاده میکنم دکتر رفتم گفته خوب نمیشی

پس عمل نکن چون دماغ تا یکسال نرمه و امکان تغییر شکل داره اگه بخوای مدام با دستمال بینیتو پاک کنی ممکنه فرمو از دست بده بیخیال عمل نچرال بهتره

پس عمل نکن چون دماغ تا یکسال نرمه و امکان تغییر شکل داره اگه بخوای مدام با دستمال بینیتو پاک کنی ممک ...

کل رخ گذاشتم