2777
2789
بچها من کلومیفن خوردم از روز هفت تا روز ۹ اما همیشه ترشح تخمک گذاری داشتم این ماه ک قرص خوردم ترشح ...

منم لتروزول می خورم خشکی می گیرم برای بعضیا از عوارضشه

طلوع کن.....................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتونی صبر کنی که عالیه، ولی تست دادن هم میتونه برات خوب باشه اونم نه بی بی چک ها، تست بتای خون

اخه دوماه پیش دو روز با کلومیفن دیر کردم میگم شاید این ماهم همینجوریه😅

اخه دوماه پیش دو روز با کلومیفن دیر کردم میگم شاید این ماهم همینجوریه😅

من برا یخودم اتفاق افتاده ولی به هرحال هر دو احتمال وجود داره هم بارداری هم تاخیر

رفتی سونو میزون بود همه چی؟

عزیزم رفتم یه 33 داشتم یه 20 که گفت 33 کیست میشه برو سه روز دیگه بیا ببینم 20 آزاد شده، رفتم سه روز بعد گفت 33 هم آزاد شده با تعجب، 20 هم آزاد شده، اقدام کردم پس فردا موعدمه از امروز لکه بینی افتادم و موفقیت آمیز نبوده دارم پریود میشم، خیلی غمگینم ولی دیگه قسمتم نبوده حتی با دو تا فولیکول، حالا این ماه دیگه میرم توی سیکل آی یو آی اگر هیچ مشکلی نباشه.

سلام چیشد

هیچی امروز باید پریود بشم، همچنان گاهی یه لک قهوه ای میاد، در حد نوک انگشت، همچنان منتظرم پریود بشم، بی بی هم زدم منفی بود، منتظرم باز شم برم بیمارستان برای شروع سیکل آی یو آی

هیچی امروز باید پریود بشم، همچنان گاهی یه لک قهوه ای میاد، در حد نوک انگشت، همچنان منتظرم پریود بشم، ...

ان شالله ک پریود نمیشی و بارداری

ای یو ای کجا میخای بری؟هزینش زیاده؟بعد چجوریه درد داره؟

میخام بجای هزینه الکی ب قرص و عکس رنگی و هرچیزی برم لی یو ای یا ای وی اف 

خسته شدم 

باید شوهره و راضی کنم

شما چجوری راضی شد همسرت

ان شالله ک پریود نمیشی و بارداری ای یو ای کجا میخای بری؟هزینش زیاده؟بعد چجوریه درد داره؟ میخام بجا ...

عزیزم من که پریود شدم، میخواستم آی یو آی کنم ولی دکتر که فهمید سفر در پیش دارم گفت دست نگه دار اول سفر رو برو و این ماهم طبیعی پیش میریم ماه بعد آی یو آی، منم خسته شدم راستش، ولی روحم خسته تر از جیبمه، البته نمیدونم عکس رنگی انداختی یا نه ولی بخوای آی یو آی کنی حتما باید بندازی، مطمئن بشن لوله ها بازه، والله آی یو آی درد نداره بدون بیمه هم با سونوها و دارو ها و اینا حدود 3 تومنی هزینه داره، من بیمارستان صارم میرم، شوهر من اصلا بچه نمیخواد، تا الانم هرکاری کرده به خاطر منه میگه من نمیخواستم ولی چون تو میخوای و حق هم داری منم میخوام، حتی وقتی فهمید واریکوسل هم داره بخاطر من رفت عمل کرد ولی از وقتی عمل کرد و مشکل اونم حل شد بیشتر باهام همراهم شد، الانم میگه هرکاری لازم باشه میکنیم.
دیگه باید دید خدا واقعا چی میخواد.

عزیزم من که پریود شدم، میخواستم آی یو آی کنم ولی دکتر که فهمید سفر در پیش دارم گفت دست نگه دار اول س ...

ان  شالله همگی مامان شیم

خیلی ناراحت شدم درکت میکنم اسیب روحی برای بچه واقعا زجر اوره

الهی ک زودتر مامان شیم

مرسی از راهنماییت عزیزم❤

ان  شالله همگی مامان شیم خیلی ناراحت شدم درکت میکنم اسیب روحی برای بچه واقعا زجر اوره الهی ک ...

خواهش می کنم گلم، آمین، ایشالله خیلی زودتر از اونی که فکرشو می کنیم غافلگیر بشیم و مامان بشیم و یه کم زندگی مون از این حالت تکرار و روزمرگی در بیاد.
من سر کار می رفتم برای دوری از استرس کارمم ول کردم.