2777
2789
عنوان

برا تولدم کادو نخرید به نظرتون من بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوس پسرتع ن مثل خودش باش 

اما اگه شوهرته ک براش کادو بخر

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
بله نامزدیم ولی تا حالا سر هدیه من هزینه کردم اون هدیه نداده سفرم رفتم برا ۳۰۰ دادم پیرهن گرفتم سوغا ...

دو حالت داره یا خسیسه یا عادت نداره و بلد نیست یا خوشش نمیاد باید ببینی کدومه؟ بر اساس اون تصمیم بگیر

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بله نامزدیم ولی تا حالا سر هدیه من هزینه کردم اون هدیه نداده سفرم رفتم برا ۳۰۰ دادم پیرهن گرفتم سوغا ...

خب اگه نامزدته ک تولد بگیر بزار اینجوری یاد بگیره دفعه بد هزینه کنه

اسی جان اون تاپیکت قفل بود

عزیزم همسرت غیراینکه به خانوادش کمک میکنه خسیسه برای شما و این صفت بدیه 

ببین گلم من هم با مردی شبیه همسر شما ازدواج کردم غیر اینکه از اول دیدم  هدیه نمیخره یا خرجی نمیکنه  و برای خانوادش زیاد خرج میکنه کم کم کل حقوقم را هم  مصادره کرد

الان بعد حدود ۲۰ سال از زندگی مشترک کمی بهتر شده و خرج خانوادش کمتر میکنه این هم چون دیده وًضع مالی خانوادش اکی هست والا باز خرج میکرد ولی همچنان من خودم با حقوقم برای خودم خرید میکنم و هنوزم چشمم به دستشه گاهی هدیه بخره ولی خبری نیست با اینکه خیلی بهتر شده و از نظر دیگران مردی جنتلمنه ولی واقعا من هیچی ازش ندیدم تو این سالها

تهش زندگیم را حفظ کردم و ظاهر زندگی بدی هم نداریم چون خودم هم درامد دارم و خرج میکنم ولی درونا و قلبا راضی نیستم و انگار کملود محبت داشته باشم اینمدلی ام 

شک نکن این اقا رو پول باباتون و خونه و ماشین شماهم  حساب کرده  پاپیش گذاشته 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب اگه نامزدته ک تولد بگیر بزار اینجوری یاد بگیره دفعه بد هزینه کنه

نه بابا اینجور مرد هیچ وقت یاد نمیگیره تجربه سالها زندگی با همچین مزدی را میگم اگرم یاد بگیره برا بقبه اجرا میکنه نه اونی که ازش یاد گرفته 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏