2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا اعتقاد دارم ک اگه طرفم برام ارزش قائل باشه شور و شوق داشته باشه هر چه قدر هم سرش شلوغ باشه در رو ...

شبم ک پیام میده یا دیر ج میده من واقعا کلافه میشم

دختر فهمیده ای هستی 👌  اگه آدمی الان اولوبتش نباشیم تو زندگی خدا میدونه آینده چی باشیم براش

محبت داری گلم فهمیده بودن از خودته

دقیقا اوایل که تب عشق و علاقه بالاس این جوری بهونه کار بیاره بعدا که این تب فروکش کنه دیگه اصلا آدمو نمی‌بینه دیگه 

نه بابا اتفاقاً بی خیالی و این بده شوهر من تو دوستی اگه اینجوری میکرد حسابش با کرام الکاتبین بود 😑

منم تو مخم نمیره ی نفر انقدر شلوغ باشه حتی اگه شلوغ باشه پیش عشقش آروم میشه 

همش میگم اگه منو نمیخاست چرا این همه اصرار اگه میخاد چرا اینجوری سرد 

شبم ک پیام میده یا دیر ج میده من واقعا کلافه میشم

چقد منی🥺😂من یه هفتس کات کردم الان حس میکنم حالم بهتره کمتر اعصابم خورده چون حس نادیده شدن بده آدم ناراحت میشه

طرف من وقتی همو می‌دیدیم خوب بودا توجه اما تا از هم دور میفتادیم نادیده گرفتن ها شروع میشد شرکت مهندسی هم داشت بهونه اونو می‌ورد من آدم سخت گیری نیستم اما در کل شبانه روزی نیست ک کارش حداقل توقع داشتم شب یه تایمی رو به من اختصاص بده ،خودمو گول نزدم در کل ادعای دوست داشتن زیاد داشت اما بنظرم آدمی ک عاشقه برای حرف زدن با عشقش از هر بهونه ای استفاده میکنه

چقد منی🥺😂من یه هفتس کات کردم الان حس میکنم حالم بهتره کمتر اعصابم خورده چون حس نادیده شدن بده آدم ...

وایییییییی دقیقا همینجوریه حضوری عالی ولی دور ک میشیم از هم زهرمار میشه😁

فدات گلم  بنظرم وقت گذاشتن توجه کردن خیلی مهم تر از موقعیت و جایگاه ادماس

ارزشمندترین چیزی که یه نفر میتونه به طرف مقابلش بده، وقتش هس، حالا اگه نمیتونه پس همون بهتر که بره به کاراش برسه که وقت کم نیاره

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
خب واضحه خیلیا ذاتا شکارچی ان و‌ فقط عطش بدست آوردن و رسیدن دارن. میدونی چی میگم؟

ما ۷ماه باهمیم و تاحالا دستمو نگرفته چون ب قول خودش نیتش ازدواج اینا میزارم پیش هم با عقلم جور در نمیاد

ما ۷ماه باهمیم و تاحالا دستمو نگرفته چون ب قول خودش نیتش ازدواج اینا میزارم پیش هم با عقلم جور در نم ...

ببین دوستت داره ولی نه اونقدر که اولویت بالای زندگیش باشی. چقد دوسش داری؟

یکی خانومش اولویت اوله یکی چهارمه یکی دهمه.