شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
قبلاهم نمیگرفتم چون افت شدیدفشاروقنددارم روزه ک میگیرم کارم ب بیمارستان کشیده میشه سنگ کلیه ومشکل گوارشی هم دارم
شوهرم روزه میگیره ومن خیلی غصه گشنگی کشیدنشومیخورم😢
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
یبوست درمان داره هرشب روغن زیتون ی قاشق بخور.ماه رمضون که افطار اکثرا سوپ و اش هست غذایی هستن که یبوست نمیاره.چند تا الو بخارا سحر بخور با خاکشیر.درس خوندن هم که به روزه کاری نداره.من دوتا بچه کوچیک دارم از صبح صبحانه بهشون دادم الان نهار درست کردم واسشون.باید افطار و سحر هم درست کنم.پس ما چه دلی داریم😘
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اگه دوس دارین و میتونین بگیرین دوس ندارین و نمیتونین نگیرین اگه هم سوال دارید از دفتر مرجعتون بپرسید اینجا از این تاپیکا نزنید ممنوعه هم خودتون میترکید هم بقیه رو ب چوخ میدین
خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤