siahbakht مدیر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 844 عنوان دندون عقل | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست دوستان دنوون عقلتون کشیدید یا هس ...کشیدنش درد داش ...و اینک من دندون پشتی سمت چپ درد میکن میزن ب گوشم ب شدت دندون عقل دیگ نه؟ 1401/01/14 | 11:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 عرررر😭💔 شما نهفته داری؟جراحیم درد نداره اگه دکتر خوب باشه خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 باید اول عکس بگیری نه درد نداره فقط ناخوشاینده عکس واسه دندونای نهفتس خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35444 ناخوشایند ینی چجوری یادم رفت بگم آمپولش درد دارهخب دست میکنن تو دهنت میفهمی دارن دندونتو با ی وسیله فلزی میکشن بالا.. هی میکنه زیرش و صدای غیژ غیژش میره تو گوشت..چندشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35444 عکس واسه دندونای نهفتس کلا میگن برو بگیر بیا 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 کلا میگن برو بگیر بیا ب من ک دکتر نگفت، گفت دندونات صافهدوتا رو باهم کشیددوتای دیگه رو ده روز بعد خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35444 ب من ک دکتر نگفت گفت دندونات صافه دوتا رو باهم کشید دوتای دیگه رو ده روز بعد دوتا با هم😨 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 دوتا با هم😨 بله یکی بالا یکی پایین خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 جدی ممنون ازت فقط حتما پیش دکتر مرد برو خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35444 بله یکی بالا یکی پایین معمولا انجام نمیدن. درد دندون بالا بیشترهخداروشکر من درد نداشتم اما از اونجا ک هیزدرد و ترسوام برام سخت بود 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahi_h عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 498 معمولا انجام نمیدن. درد دندون بالا بیشتره خداروشکر من درد نداشتم اما از اونجا ک هیزدرد و ترسوام برا ... من اصلا متوجه نشدم کی دندون بالامو در اورد خودتونو دوست داشته باشید؛حال بدِ شما واسه هیچ کس مهم نیست 🍃
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35444 من اصلا متوجه نشدم کی دندون بالامو در اورد دراوردن بالایی راحت تره اما دردش معمولا بیشتر. سمت چپ اگه باشع باز بیشتر 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16859 بله هر ۴تا رو کشیدم ،یکیش که جراحی سختی داشتولی بقیه سالم بودن ومشکلی نداشت دکتر گفت بکشیبهتره،،اگه نیاز به جراحی نباشه اره راحته کشیدنش