2777
2789

دوستان چطور گروهای درسیمو پیداکنم؟ توبعضی کلاساازاول ترم حضور نداشتم الان تکلیف میخان من نمیدونم چی به چیه باید چیکارکنم؟؟؟

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان چطور گروهای درسیمو پیداکنم؟ توبعضی کلاساازاول ترم حضور نداشتم الان تکلیف میخان من نمیدونم چی ...

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان   

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
دوستان چطور گروهای درسیمو پیداکنم؟ توبعضی کلاساازاول ترم حضور نداشتم الان تکلیف میخان من نمیدونم چی ...

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان   

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

ببخش عزیزم پستم دو بار اومد خوب از یکی از همکلاسیات بپرس (( البته ببخشید خانم استارتر بدون اجازه شما تو تاپیکتون نظر دادم ))

ببخش عزیزم پستم دو بار اومد خوب از یکی از همکلاسیات بپرس (( البته ببخشید خانم استارتر بدون اجازه شما ...

خواهش میکنم عزیزم شما خواستی کمک کنی اما کار هولوگرامی درست نیست تو چندتا تاپیک دیدم همش همین سوال پرسیده

بله کمی هم میخوام اینا بره هم برای پیشگیری بیشتر

عزیزم برا چروک ابرسان باید استفاده کنی مثل فیس دوکس و

درماسیف

برا تیرگی مدیلن خیلی خوبه

از هر دو تهیه کن

هرشب اندازه یه عدس بزن به استخون زیر چشمت

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد