2777
2789
عنوان

تا سر حد مرگ به این 💩 خانوم حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 51 پست
چه فرقی داره بعدشم شما و همکلاسی ها همدست میشدین و مسخره ش میکردین کنارش نمینشستین وقتی استاد می اوم ...

دقیقا این کارها رو باهاش کردیم، آخرا حتی کسی تو کلاس کنارش نمی نشست. اونم رفت از یه دانشکده دیگه با یه پزشک دوست شد و ازدواج کرد و به ما باز دهن کجی میکرد که شما ولم کردین رفتم بهترین آدمو پیدا کردم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
عزیزم وقتی شوهرت بهترین هار و در حد توانش برات فراهم میکنه و باهات خوبه و کمبودی نمیذاره نباید دیگه ...

ممنون عزیزم 😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا این کارها رو باهاش کردیم، آخرا حتی کسی تو کلاس کنارش نمی نشست. اونم رفت از یه دانشکده دیگه با ...

اصلا مهم نیست گلم از درون زندگیش کسی خبردار نیست بعدشم ذاتش بد بوده و با کارهایی که گفتی کرده منتظر عاقبت بدش باش و سعی کن خودت بهش زیاد فکر نکنی عصبی میشی منم چون از این جور آشغالا زیاد دیدم میفهمم چی میگی حق داری واقعا

اصلا مهم نیست گلم از درون زندگیش کسی خبردار نیست بعدشم ذاتش بد بوده و با کارهایی که گفتی کرده منتظر ...

ممنون از درکت عزیزم 😍