2777
2789

شوهرم همش میگفت دلم میخواد ماکارونی با سالاد شیرازی بخورم توی طبیعت منم گفتم چطوری اونجا درست کنم آخهههه راستش وقتشم نکردم  دم رفتنی کل موارد ماکارونی رو با پلوپز رو آوردم وفتی بهش گفتم یه پریز برق برام پیدا کن شروع کرد به داد و هوار کشیدن که خداااایااا این چرا عقل نداره چطوری اینو ورداشتی آوردی که من نفهمیدم چرا خونه دم ندادی و به زمممممین و زمان بود که فحش میداد آخرسر رفت دم سرویس بهداشتی گفت بیا اینجا درست کن گفتم به برق ماشین خب وصلش کن من دم دستشویی ها دلم نمیگیره غذا درست کنم

یعنی داااااد می‌کشید گفت حالا واسمون ماکارونی درست کن با چمن طبیعی دیگه رفتیم توی یه بنزین خونه اونجا سریع اعصاب نداشتم همه مواد رو قاطی پاتی ریختم تو پلوپز بعد یکساعت غرغر کردن و تو سرو کله خودمون و بچه ها تو ماشین زدن و اعصاب خرابی آخر سر ماکارونی یه شفته ایی شد که تا شوهرم دید بلند شد و میپرید بالا و پایین  و داااااااد و هوووووااااار از گشنگی میخواست خودکشی کنه

سالاد هم نتونستم درست کنم نشد تو ماشین با سه تا بچه آخهههههه آخرشم اومدیم خونه همه غذا هم شوهرم تو بیابون ریخت

بچه ها من قبل بچه داری و قبل کرونا سرکار میرفتم دستم تو جیب خودم بود متکی به این نبودم نمی‌فهمم چرا اینکارها رو میکنه خیییییلی بهم برخورد دیگه باهاش صحبت نکردم تا همین الان 

💓تابستون بود بارون میبارید من زیر درخت نارنج توی حیاط خونه پدری نشسته بودم بوی نم بارون و بوی درخت نارنج تمام وجودمو پر از عطر خوشبختی کرده بود من دختر همون بارونیم که بعدازظهر تابستون اون سال میبارید💓

ای بابا چقدر الکی خودتونو اذیت کردین

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا 

خب حق داره 

کی پلوپز میبره وسط،بیابون 😂😂😂

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

اخه ماکارونی تو پلوپز😐😐😑

یه آرام پز هم می بردی برای سالاد شیرازی خااا

مگه ماکارونی چقدر کار داره تو خونه درست می کردی 

فقط تصور شوهرت اون لحظه واقعا خنده دار بود 🙄

دارم فکر می کنم پایتخت ۷ به جای مرحوم خشایار الوند خودت بنویسی محشر میشه 🤣😂😂

دنیا اونقدرها جدی نیست