2777
2789

دوستان پس فردا میخوام برم اپیلاسیون انجام بدم برای اولین بار کل بدن بغیر از زیر بقل چون میگن ضرر داره...

کیا انجام دادن خوب بوده؟؟ درد داره؟؟ بعدش باید چکار کنم؟؟ ک زیر پوستی نزنه و اینا موها کی در میاد بعدش؟؟

زیر بغل چرا ضرر داره؟

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حاضرم زنده بگورشم ولی اپیلاسیون نکنم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

زیربغلمو من همیشه میذارم ک 

اووووفففف چقد درد داره من باردار بودم ۳ ماهرفتم اپلاسیون کل بدن مردم و زنده شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

لیزر چند جلسه طول میکشه یکروزه انجام نمیشه که. فعلا باید اپیلاسیون کرد اونم بذاره توی برنامه

اپلاسیون هم یه روزه نیست تعداد جلسات هم خیلیی بیشتز از لیزره تازه جوابدهیشم مث ایزر نیست 

من قبلا اپلاسیون میرفتم به دردش نمیارزه واقعا هم زود زود در میومد هم اینکه تغییرات خیلی کم بود 

برو کل بدنت بزن راحت میشی تا یک ماه از مو بعدم کم تر در میاد وقتی اپیلاسیون کنی موهای بدنت نازک و کم میشن پوستتم روشن تر میشه پوستا مرده بدنت کنده میشن بعدم بدنت نرم میشه مثل پوست نوزاد فقط کمی میسوزه که فقط چند لحظه هست من خودم بازوهام حساسیت داره وقتی اپیلاسیون میکنم بازوهامو میریزه بیرون برا همین همیشه فقط بقیه جاها بدنم اپیلاسیون میکنم