2777
عنوان

کرم دستساز

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 22 پست
۵ ماه که تازست 

ازکرمش مطمعن هستم اینقدر باخدا هستش من الان از دکتر طب سنتی پرسیدم میگه اگه کاملا گیاهی هستش و بوش عوض نشده که فاسد نشده 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکرمش مطمعن هستم اینقدر باخدا هستش من الان از دکتر طب سنتی پرسیدم میگه اگه کاملا گیاهی هستش و بوش ع ...

منم از یکی خریدم که کلا بهش ایمان داشتم بشدت با ایمان بود البته واسه خواهر شوهرم گرفته بودم دختر داییم هم از ایشون گرفته بود ولی واقعا عوارض داره

ازکرمش مطمعن هستم اینقدر باخدا هستش من الان از دکتر طب سنتی پرسیدم میگه اگه کاملا گیاهی هستش و بوش ع ...

چن خریدی؟اسمش چیه

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
منم از یکی خریدم که کلا بهش ایمان داشتم بشدت با ایمان بود البته واسه خواهر شوهرم گرفته بودم دختر دای ...

اخه تاحالا نشده کسی ازش ناراضی باشه خدایش خیلی زود جواب میده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

[QUOTE=232208002]اخه تاحالا نشده کسی ازش ناراضی باشه خدایش خیلی زود جواب 

چرا من کلی آدم ناراضی دیدم حالا به نودرت به پوست بعضی ها میسازه وگر نه نه من فروشنده هستم نه چیز دیگه کلا تجربیات شخصی خودم و اونایی رو که دیدم میگم خدایش ارزش نداره