سلام موچی کیوتم
خوبی؟
صبح بخیر
ببین من اون تاپیکت که کلی گلایه از بعضیا کرده بودی راجب اینکه هیت میدن و میگن معروفیت میخوای و...رو خوندم
بعد اون قسمت که گفته بودی بعضی کاربرا میگن همش تو سایتی و فعالی و... رو که خوندم یاد خودم افتادم😂😐🥲💔
ببین اگه وقتی بعضی تاپیکا میبیمنت که آنلاینی و فوری ریپلای میکنم بد برداشت نشه چون همون طور که گفتم با دیدنت وقتی آنلاینی ذوق میکنم و یه انرژی مثبت خاصی ازت میگیرم و دلیلشم حتی نمیدونم چیه😂🤦🏼♀️
اگه به من باشه که دوست دارم از ۲۴ ساعت روز رو، ۲۵ساعت باهات صحبت کنم ولی چ کنم که درس و مدرسه وقت آزاد برام نمیذاره😑😑😑💔
حالام امتحانات شروع شده و باید کمتر بیام ಥ‿ಥ
خلاصه واسه همونه که ریپلای میکنم کامنت هات رو، و این یه عادت بده که دارم و زود حس درونمو توی هر موقعیتی بروز میدم و ریپ میزنم 😐❤️
تو که منظورت من نبودم. بودم موچی؟😢💔💔
.
.
.
.
و در مورد هیت هایی که میدن گفتی
ببین اینجا یه سایت عمومیه که همه جور آدم توش پیدا میشه
(همه جور آدم با کمال احترام... که بعضی ها واقعا با درک و شعور و باشخصیتن و بعضی ها هم فقط دلشون میخواد ۲۴ ساعت از روز رو باهات کل کل کنن و طرف رو قضاوت کنن درحالی که هیچی از زندگیش نمیدونن 😐🤌🏻)
فضای اینجا که خودت بهتر از میدونی چجوریه
اصلا به هیت ها توجه نکن اصلاااا و ابدااا
هر ارزویی که داری واسش تلاش کن و مطمئن باش بهش میرسی ^^
دوست داشتی آیدل بشی هوم؟
امیدوارم تا چند سال آینده به عنوان یه آیدل مشهور و ایرانی موفق ببینمت موچییییییییی 🥲❤️💕
راستی حالا که سنت رو فهمیدم خوشحالم که تفاوت سنی زیادی نداریم😆🙂
این حرفت هم درسته ، واقعا عقل و شعور به سن نیست 🐚🦋
الان یاد این ضرب المثله افتادم که میگه :
درخت پر بار سنگ میخوره
هر چقدر فهمیده تر و عاقل تر باشی بیشتر هیت میگیری و موانع بیشتری داری
(فکر کنم معنیش همینه دیگه هوم؟😐)
تقریباً مثل بی تی اس که هیترای زیادی دارن اما فوق العاده با درک و شعورن که به هر نوع سلیقه و دینی و هر نژادی احترام میذارن و به همهی ما آرمی ها یاد دادن خودمونو دوست داشته باشیم و دست از رویاهامون نکشیم 🥲
انسان_باشیم#
(چقد حرف زدم...دهنم کف کرد 😐😐😐😐😐)