2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما علائمتون چیه؟

عقب افتاد پری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
ریزش مو زائد ندارید؟چون فقط عقبی پریود نمیتونه دلیل پلی باشه

ن ندارم

عاره عزیزم میدونم دکتر سونو و آز نوشت واسم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
عذرمیخوام زیاد پرسیدم شما سونوتون چی نوشته بود ؟من تخمدانا حجیم و فولیکولای ریز

گلم من نرفتم هنوز سونو خورد ب تعطیلات

ولی دکترم گفت تنها راه درمانش ورزشه

عزیز من بچه نمیخوام مجردم😁واسه رویش مجدد موها میگم و یه سری علائم دیگه شما داشتید؟

تا باردار نشی علایم باهات هست عزیزم تنها راه درمان تنبلی تخمدان بارداریه بعد بارداری همه چی نرمال میشه

👈🤷👉
تا باردار نشی علایم باهات هست عزیزم تنها راه درمان تنبلی تخمدان بارداریه بعد بارداری همه چی نرمال می ...

واقعاااا؟تا حالا نشنیدم اینو چه جالب شما تجربه کردی یعنی بعد بارداری درمان شدی؟

واقعاااا؟تا حالا نشنیدم اینو چه جالب شما تجربه کردی یعنی بعد بارداری درمان شدی؟

آره بشدت موهای زاید بدنم زیاد شده بود بشدت ریزش مو داشتم بعد زایمان همش تموم شد 

👈🤷👉