nepenthe مدیر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 121 عنوان بی بی چک +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست بچه ها یکیش رو شب زدم یکیشم صبح ناشتا...اول رویکیش خط کمرنگ افتادوبعدازیک ساعت پررنگ شداحتمال خطاهست؟😢 1401/01/13 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_اینده_دوقلوها عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 6021 تیکر شما انگار برحساب ۳۸ هفتس؟ حالا منم گیر دادما🤣آخه نمیگذره خسته شدم اره عزیزم طبق سزارین حساب کردم، اره واقعا نمیگذره،من ک یک ساله باردارم انگار🥴 طول سرویکست چنده؟ خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
eliiin99 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 7670 اره عزیزم طبق سزارین حساب کردم، اره واقعا نمیگذره،من ک یک ساله باردارم انگار🥴 طول سرویکست چنده؟ تو آنومالی که ۳۳ بود.دیگ نمیدونم،آهان پس منم برم ۳۸ هفته کنم😇😆
مامان_اینده_دوقلوها عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 6021 تو آنومالی که ۳۳ بود.دیگ نمیدونم،آهان پس منم برم ۳۸ هفته کنم😇😆 😅😅😅تو چ گیری دادی ب تیکر، مال من ۳۱بود😢😢😢خیلی نگرانم، نی نیت پسره؟ خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
eliiin99 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 7670 😅😅😅تو چ گیری دادی ب تیکر، مال من ۳۱بود😢😢😢 خیلی نگرانم، نی نیت پسره؟ ۳۱ خوبه دیگه.زیر ۲۵ خطرناکه.بخدا دارم کلافه میشم.چون شکمم زیاد سفت میشه دکتر گفت انقباضه،خیلی میترسم.نه دختره
مامان_اینده_دوقلوها عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 6021 ۳۱ خوبه دیگه.زیر ۲۵ خطرناکه.بخدا دارم کلافه میشم.چون شکمم زیاد سفت میشه دکتر گفت انقباضه،خیلی میترسم ... ای جان دخمل😍 سفت میشه خیلی درد داره؟ منم اینطورمیشم، واژنمم درد میگرههههه، کمرم،همه جام😑 خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
eliiin99 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 7670 ای جان دخمل😍 سفت میشه خیلی درد داره؟ منم اینطورمیشم، واژنمم درد میگرههههه، کمرم،همه جام😑 درد اره دارم منم.اوایل درد خفیف بود ولی الان درده قشنگ.شمام سفت میشه شکمتون یهو انگار ببخشید جیش دارین؟
مامان_اینده_دوقلوها عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 6021 درد اره دارم منم.اوایل درد خفیف بود ولی الان درده قشنگ.شمام سفت میشه شکمتون یهو؟ اره میشه،فک کنم طبیعیه،اگ زیاد سفت بشه دردا خطرناکه،ولی اگ زیاد نیس طبیعیه،خدا چرا این بارداری نمیگذره😭🥴 خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚