2777
2789
ممنون از پاسخت عزیزم ...ولی این شرایط سنی جوری هست ک همه‌ میفهمن واین کمی بده

آره منم مخالفم

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه محض هس چون اصلن پسری که با8سال کوچکترخودبخادازدواج کنه مشکل عاطفی داره انگاردنبال مادرمیگرده ...

خوب اول سن دختر رو نمیدونسته عزیزم .اول جذب شده بعد سن روفهمیده

حتما اقا خیلی بچه گانه بوده رفتارش و پخته نبوده ..‌

بله

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
هشت سال خیلیه  پسر همسن و تا دو سال کوچیکتر هم اوکیه من مشکلی ندارم  ولی هشت سال شاید ال ...

مهم اون زندگی‌ه ک دونفر چجور باهم کتار بیان وشخصیتشون چجوری باشه وگرن سن رو میدونم

مهم اون زندگی‌ه ک دونفر چجور باهم کتار بیان وشخصیتشون چجوری باشه وگرن سن رو میدونم

خب اینایی که شما گفتی هم خیلی مهمن 

در کنارشون سن هم مهمه 

همدیگه رو نفی نمیکنن که بگیم چون فلان ویژگی و بمان ویژگیشون به هم میخوره پس سن دیگه مهم نیست 

Having fun while stuck in life
خب اینایی که شما گفتی هم خیلی مهمن  در کنارشون سن هم مهمه  همدیگه رو نفی نمیکنن که بگیم ...

ولی اخرش بعد سالها شاید سن مهم بشه ...و تصمیم خیلی خیلی سختیه و ادم رو تقریبا دق میده چون بین دوست داشتن وعقل انتخاب مثه مرگ وزندگیه