2777
2789

تو اینستا بزن میاره بالا همه چیو 

ی پست دیدم ی بار خیلی کامل بود 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه جدی !؟ سخت نیست بنظرت

خاطره خوبی میشه مستقل زندگی کردن رو یاد میکیری.ولی مواظب خودت باش مواظب باش با چه دخترایی دوست میشی مواظب پول هات و وسایل شخصیت باش. همه چیز بستگی به خودت داره

رختخواب، ملافه اضافه، روفرشی

ظرف و ظروف قابلمه ماهیتابه بشقاب کاسه قاشق چنگال لیوان چاقو

سفره دستگیره کبریت

چسب قیچی سوزن نخ چسب زخم داروهای موردنیازت

لباس حوله دست حوله حمام، بند لباس یا از این رخت آویزها، گیره لباس

وسایل حمام، شوینده لباس، تشت

برس کرم وسایل شخصی

سشوار اتو

فلاسک چای، چای، قند، شکر، نبات، نمک

کتری، یا به جاش چای ساز یا اینا که آب جوش میاره برقیه اگه داشته باشی خیلی راحته برای خوابگاه

دمپایی

سجاده چادرنماز اگه اهل حجاب نیستی هم باز یه چادر رنگی ببر خوابگاه یاالله بشه لازمت میشه :)

دیگه حالا همینا یادم افتاد

اگه اهل آشپزی هم هستی یه اندکی برنج حبوبات این چیزا ببر تا اونجا بخری.

چه رشته ای هستی و تو چه شهری😍

خدایا شکرت که آرزوم برآورده شد😍فردا حرکت می‌کنیم و برای اولين بار آقای مهربونمو زیارت میکنم❤ امام حسینم خیلی امسال گریه کردم خیلی دوست داشتم بیام وقتی همه رفتن اربعین جاموندم😭دلم خیلی شکست 💔 حالم بد شد دلبستم بع اربعین ساله دیگه نذار دلم بازم بشکنه من عاشق دیدن یه بار حرمتم نزار با این عشق بمیرم 🥲میشه واسه کربلایی شدنم یه صلوات بفرستید😭🙏 ❤اللهم الرزقنا شهادت ❤
قربونت خوابگاه میرفتی!؟

اره عزیزم منم چند سال خوابگاه بودم 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️