2777
2789
ب پولش نیازدارم راهی دیگه ب ذهنم نمیرسه خیلی تلاش کردیم همه چی داشت اوکی میشد قصدداشتم بچه خودمو ب د ...

به نظره من اشکالی ندار ه اگه به پولش نیاز داری یکی دیگه رو خوشحال کنی ،ولی وابسته بچه نشی بلاخره ۹ ماه تو شکم توعه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چ استرسی کامل توضیح میدید

خب استرس اینکه نتیجه بگیره .

شما آمپولاتو سر موقع مصرف کنی.

هردفعه سرش منت نزاری اگه فلان کار نکنی داروهامو مصرف نمیکنم.

بخوای حرص و جوشش بدی.

دیدم ک میگم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
اجاره بدم

تا ۶ ماه افسردگی داری شدید داری

ممکنه همیشه ی گوشه قلبت همش دلتنگش بشی 

بالاخره تو سکم شما بزرگمیشه با خون شما ..ی حس مادرانه بهش داری ...همه حرف میزنن فقط ..ولی عوارضش رو نمیدونن...حتی اون بچه بعد ها بزرگ بشه ..همش دنبال اینکه که اون زنی ک زاییدتش چ شکلیه و اونو مادر خودش میدونه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خب استرس اینکه نتیجه بگیره . شما آمپولاتو سر موقع مصرف کنی. هردفعه سرش منت نزاری اگه فلان کار نکنی ...

عوارضی هم داره شما خبر دارید 

آخه من میخوام بعدش اگه خداکمکم کنه بذارم خودم ی بچه دیگع گیرم بیاد

ب پولش نیازدارم راهی دیگه ب ذهنم نمیرسه خیلی تلاش کردیم همه چی داشت اوکی میشد قصدداشتم بچه خودمو ب د ...

بعدش محبت مادری میاد سراغت و اونا هم هرگز بچه روبهت نمیدن فقط غصه خوردن و دردسر می مونه برات

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
عوارضی هم داره شما خبر دارید  آخه من میخوام بعدش اگه خداکمکم کنه بذارم خودم ی بچه دیگع گیرم بی ...

بالاخره این آمپولا بی عوارض نیستن.

دوست داری  این کار رو انجام بده ولی بازم تحقیق کن راجب ب عوارض و مشکلاتش

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...